Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az HBO a szeptemberi iskolakezdést családi, ifjúsági és animációs filmek széles választékával igyekszik szórakoztatóbbá tenni kicsik és nagyok számára egyaránt. Összeállításunkban ezekből szemezgettünk.

Premierfilmek

G-Force – Rágcsávók

Titkos kormányprogram keretében Amerikában már hosszú évtizedek óta képeznek ki állatokat különféle hadicélokra. A kísérletek új fázisba lépnek, amikor áttörést érnek el egy új felfedezéssel. Megalakul a G-Force különítmény, amelyet a legmodernebb kémfelszereléssel látnak el. Az osztag vezetője a tengerimalac Darwin. Az egység tagjait a legjobbakból verbuválta, ott van a fegyverspecialista Blaster, Juarez, a szexi harcművész, Mooch, a bögöly, a kiváló felderítő, valamint a számítógépes szakértő vakond, Speckles. Feladatuk, hogy megállítsák a világuralomra törő ördögi milliárdost.
PREMIER: HBO, szeptember 12. vasárnap, 18:30

Szörnyek az űrlények ellen

Különös baleset éri az esküvőjére készülő lányt. Susan nyakába esik az űrbéli trutyi, melynek hatására tizenöt méteresre nő. A katonaság elfogja, és a titkos bázisra viszik, ahol különféle szörnyeket őriznek. A Drabáliának elkeresztelt Susan mellett itt vigyáznak a rovarfejű zsenire, Dr. Csótányra, a félmajom-félhal Hiányzó Láncszemre, a zselés és elpusztíthatatlan B.O.B.-ra és Rovaroszauruszra, a száz méter hosszú lárvára. Hamarosan egy idegen robot landol a Földön. Miközben a világ a pusztulás szélére sodródik, az elnök parancsot ad, hogy a szörnyeket vessék be az űrlények ellen.
PREMIER: HBO, szeptember 26. vasárnap, 18:25

Dragonball: Evolúció

A legendás japán képregény- és rajzfilmszéria ezúttal élő szereplőkkel. Son Goku az egyik legnagyobb lúzer a gimiben. Csak a nagyapja tudja, hogy a fiúban több lakozik, rá vár majd a nagy feladat, a világ megmentése. Mindez tizennyolc éves korában jön el, amikor a gonosz Lord Piccolo ezer esztendő után kiszabadul börtönéből, ahová hét legendás harcos zárta. A gonosz a hét sárkánygömbre pályázik, melyek egyikét a nagyapja ajándékozta Gokunak. Ezek segítségével megidézhető Shen Long, a sárkány, amely teljesíti a gömbök tulajdonosának egy kívánságát. Goku így keveredik élete legkülönösebb és legveszélyesebb kalandjába.
PREMIER: HBO, szeptember 15. szerda, 19:55

Éjszaka a múzeumban 2.

Hol van már az az idő, amikor Larry még éjjeliőrként kereste a kenyerét? Azóta egy sikeres találmánynak köszönhetően menő vállalkozó lett belőle. Szerencsére azonban a régi barátait nem feledi. Így ő is fölkapja a fejét a hírre, hogy a washingtoni Természettudományi Múzeum értékes kiállítási darabjait átszállítják a Smithsonian Amerikai Nemzeti Történelmi Múzeumba. Kiderül, hogy a szállítás közben valahol elkallódott a Fáraó Aranytáblája, melynek segítségével éjszakánként életre kelnek a kiállítási tárgyak. Larry tehát újra elemlámpát ragad, hogy megmentse hű cimboráit.
PREMIER: HBO,szeptember 26. vasárnap, 20:00

Megint 17

Zac Efron-rajongóknak kötelezően ajánlott! Nem tudni, mikor siklott félre Mike élete. Pedig úgy tűnt, szerencsés csillagzat alatt született. Sikeres sportkarrier és egyetemi ösztöndíj várt rá, ám lemondott róluk a szerelme kedvéért. Fiatalon családot alapított, gyerekei születtek. Ám a házassága tönkrement, és most a haverjánál húzta meg magát. Rajta már csak a csoda segíthet. És a csoda bekövetkezik! Egyik pillanatról a másikra Mike tizenhét évesként ismét a középiskolában találja magát, egy osztályban a saját gyerekeivel. Itt az alkalom, hogy összebarátkozzon velük, megismerje őket, és talán még a házasságát is sikerül helyrehoznia.
PREMIER: HBO,szeptember 5. vasárnap, 18:20

További filmek

Jonas Brothers – A koncert 3D

A Jonas Brothers háromtagú amerikai pop-rock együttes. Nick Jonas szólóénekesként kezdte pályafutását, míg a két testvérével, Joe-val és Kevinnel alkotott világhírű trió 2005-ben alakult. Eddig négy lemezt adtak ki és tévésorozathoz is szereztek már zenét. A tinicsapat az elmúlt esztendőben nagyszabású koncertsorozattal nyűgözte le hallgatóit. Az HBO-n látható koncertfilmben a Burning Up-turné legjobb pillanatai elevenednek meg. Felcsendülnek az ismert dalok és bepillanthatunk a kulisszák mögé is. A turnén olyan vendégsztárok is felléptek, mint Demi Lovato és Taylor Swift.
Az HBO műsorán:
szeptember 3. péntek, 13:25
szeptember 19. vasárnap, 07:35

VOLT

Hol Volt, hol nem Volt, volt egyszer egy kutya, amely egy tévésorozat sztárja volt a kis gazdájával, Pennyvel együtt. A képernyőn nap mint nap megmentik a világot a gonosz Dr. Calico ármánykodásától. Két forgatás között azonban Volt egyszerű kutyaéletet él. Egyik nap véletlenül bezsuppolják egy szállítmányba, és New Yorkban találja magát. Igazi kihívás vár rá, amikor elhatározza, hogy megkeresi a gazdáját. Rá kell jönnie, hogy ebben a világban másként működnek a dolgok, mint a tévében. Szerencsére Mici, a kidobott házimacska és T-Rex, a tévéfüggő hörcsög személyében alkalmi segítőtársakra akad.
Az HBO műsorán:
szeptember 6. hétfő, 12:55
szeptember 7. kedd, 06:00
szeptember 11. szombat, 09:15
szeptember 15. szerda, 13:25
szeptember 16. csütörtök, 06:00
szeptember 24. péntek, 14:15
szeptember 30. csütörtök, 16:25

Kutyaszálló

Nevelőotthonba kerül Andi és Bruce. A legnagyobb gondot mégsem ez, hanem az okozza számukra, hogy hol helyezzék el a kutyájukat. Amikor rábukkannak az elhagyott hotelre, Andinak remek ötlete támad: a barátaik segítségével igazi kutyaparadicsomot varázsolnak az épületből. Ebben azután nemcsak Péntek lel otthonra, hanem a környék összes kóbor kutyája. Az állandó ugatás azonban fölkelti a szomszédok és a sintérek figyelmét. A gyerekeknek minden ügyességüket össze kell szedniük, hogy kimásszanak a csávából. Lois Duncan regénye alapján.
Az HBO műsorán:
szeptember 26. vasárnap, 14:05
szeptember 27. hétfő, 06:00

Kalandpark

Kristen Stewartot ezúttal nem egy vámpírral hozza össze a sors… James lába előtt hever a világ. Friss diplomával a zsebében a fiatalember arra készül, hogy valóra váltsa álmát, és átruccanjon Európába. Ám a szülei bejelentik, hogy nem tudják az utazás költségeit magukra vállalni. A csalódott ifjú így kénytelen munkát vállalni a helyi vidámparkban. Nemcsak keveset fizetnek, de a munka megalázó és unalmas: a hideg német sör és a csábos francia lányok helyett be kell érnie az állandóan zsibongó kölyökhaddal és a lefárasztott szülőkkel. A rémálomba illő nyár azonban élete nagy kalandját tartogatja James számára, amikor találkozik a csinos Emmel.
Az HBO műsorán:
szeptember 4. szombat, 02:05
szeptember 9. csütörtök, 03:35
szeptember 20. hétfő, 23:05

Horton

Horton, az elefánt különös hangra figyel fel, amely a levegőben úszó porszemről érkezik. Kiderül, hogy a porszemen egész város található, a maga mikroszkopikus méretű lakóival. A település neve szuperkicsi Kifalva, a lakói pedig hiperszuperkicsi kik. Annak ellenére, hogy dzsungelbéli társai folyamatosan fenyegetik, és nevetségesnek találják a viselkedését, Horton elszánja magát, hogy megmenti a szuperkicsi Kifalva lakóit, olyan helyet keres nekik, ahol biztonságban élhetnek. Különösen szuperkicsi Kifalva hiperszuperkicsi ki polgármestere és családja, a kilencvenhat gyermeke nőtt a szívéhez.
Az HBO műsorán:
szeptember 10. péntek, 12:25
szeptember 15. szerda, 18:30
szeptember 16. csütörtök, 12:05
szeptember 25. szombat, 17:05

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!