KezdőlapBulvárHajdú Péter sokkoló titka: "Iskolás koromban egy tanár bevitt a férfi WC-be,...

Hajdú Péter sokkoló titka: “Iskolás koromban egy tanár bevitt a férfi WC-be, majd összevissza vert”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hajdú Péter volt a PartizánPop vendége, ahol Gulyás Mártonnak elárulta, az iskolában brutálisan bántalmazta őt egyik tanára, akit azóta többször is kitüntettek, ám a tévés a mai napig várja a bocsánatkérést, ami azóta sem történt meg.

Sokkoló bejelentést tett a PartizánPop című műsorban Hajdú Péter, aki a műsorvezetőnek elmondta: általános iskolában egyik tanára a WC-ben összeverte. Az eset egy balatonlellei úttörőtáborban történt, Hajdú Péter akkor alig volt tízéves.

A pedagógus azóta is egy általános iskolában tanít, többször is elismerték munkásságát.

“Egy nyári táborban történt, ahol akkor voltam először és utoljára. Focifanatikus voltam, és jól is fociztam. Az egyik testnevelő tanárunk, aki a mi iskolánkban tanított, de nem engem, volt a bíró az egyik mérkőzésen. Ellenünk fújt, ami miatt persze, gyerekek lévén, elkezdtünk neki beszólogatni, hogy hülye bíró és hasonlók” – mondta Hajdú Péter a Partizánban, aminek adása hétfőn este kerül fel a YouTube-ra.

“Kilenc-tíz éves lehettem és persze, nekem volt a legnagyobb szám, engem érintett a legérzékenyebben, hogy elveszítettük a döntőt. Aztán ahogy mentünk be, ez a tanár kirántott a sorból, bevitt a férfi wc-be, majd összevissza vert, de annyira, hogy bepisiltem – emlékezett vissza a sokkoló esetre Hajdú Péter.

Hajdú Péter a táborból hazaérve azonnal elmesélte a történteket édesanyjának.

“Elmeséltem neki, mi történt. Ő egy igazi anyatigris volt, így felmentünk a tesitanár lakására, hogy számon kérje. A tanár először próbálta kisebbíteni a tettét, hogy én túldramatizálom, mert ez csak egy atyai pofon volt, és ha valóban annyira megvert volna, nem így néznék ki” – mesélte Hajdú Péter.

“Aztán amikor anyukám azzal kezdett fenyegetőzni, hogy feljelentést tesz, akkor ő és a felesége is szinte sírva könyörögtek, hogy ne tegye, mert akkor mi lesz vele és a családjával, a gyerekeivel – emlékezett vissza az esetre a tévés.

Hajdú Péter hozzátette, a tanárt azóta többször is kitüntették, ám tőle, soha nem kért bocsánatot tőle.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet