Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Napjaink egyik legnépszerűbb sorozatát tűzi műsorra a csatorna. Az Egyesült Államok legnézettebb musical és vígjátéksorozata 2010-ben Golden Globe-díjat kapott a legjobb televíziós sorozat (musical vagy vígjáték) kategóriában, emellett 19 Emmy jelöléssel is büszkélkedhetnek az alkotók.
A Glee sikerét az is mutatja, hogy olyan sztárok kaptak benne epizódszerepet, mint Lady Gaga, Britney Spears, Susan Boyle vagy Javier Bardem.

A sorozat központi figurája egy spanyoltanár, Will Schuester, aki megpróbálja megmenteni a McKinley Középiskola énekkarát, melynek egykor ő is tagja volt.

Ehhez persze olyan fiatalokat kell találnia, akik lelkesen járnak a kórus próbáira. Will igazi reménysége két valódi tehetség: Rachel Berry, aki úgy véli a sikerhez vezető út a Myspacen és a kóruson át vezet, és a filmsztár külsejű Finn Hudson, az iskola népszerű hátvédje, aki mindenáron szeretné megőrizni hírnevét, önelégült barátnőjével, a popmpom lányok vezetőjével, Quinnel és arrogáns csapattársával, Puckkal szemben.

Will mindent meg akar tenni azért, hogy a Glee újra a régi legyen, de ebben csak egyetlen támogatója akad, kolléganője, Emma Pillsbury. Mindenki más őrültnek nézi, feleségétől kezdve a szurkoló lányok vezetőjéig, Sue Sylvesterig. Will azonban elhatározza, bebizonyítja nekik, hogy tévednek.

A Glee-Sztárok leszünk! augusztus 28-ától minden szombaton 16:40-től, 28-án dupla epizóddal látható az RTL Klubon.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!