Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Bár lassan véget ér a nyár, azonban az esküvői szezonnak még nincs vége, sőt, a VIASAT3-on csak most kezdődik igazán. Szeptembertől ugyanis a Négy esküvő című műsorban bátor menyasszonyok küzdenek meg egymással minden héten, az álomnászút reményében.

A VIASAT3 felhívására több száz házasulandó pár jelentkezett, akik hajlandóak voltak kamerák és kritikus ellendrukkerek jelenlétében kimondani a boldogító igent. Közülük választotta ki a csatorna a legérdekesebb, legizgalmasabb, legkülönlegesebb jegyeseket az ország különböző pontjairól. Van olyan ara, aki költséget nem kímélve hercegkisasszonyként esküszik örök hűséget, de igazi sátras lagzira is hivatalos a stáb, sőt, vegyes nemzetiségű szertartásra is meghívót kaptak, Kínába. Láthatjuk majd a rendőrnőt, a motorfestő művészt, és azt a menyecskét, aki a levegőből érkezik a szertartásra.

Szeptember 14-től kedd esténként a nézők is elkísérhetik a menyasszonyokat a házasságkötésre, majd az azt követő lakodalomba. A versenyzők meghatározott paraméterek alapján értékelik konkurenseik esküvőjét, a legtöbb pontot elérő játékos pedig egzotikus nászútra utazhat párjával. A nyeremény fényében tán nem is csoda, ha a hölgyek a szokásosnál is kritikusabbak lesznek vetélytársaikkal…

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!