Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Fiatalon pincérként dolgozott, amikor váratlan szerencse érte.

Egy étteremben dolgozott fiatal korában Harsányi Levente, amikor egyik nap váratlan szerencse érte, egy pénzzel teli pénztárcát talált a földön.

“Toltam a kis kocsit, rátettem az evőeszközöket, majd észrevettem, hogy az egyik asztalnál, lent a földön egy pénztárca hever. Sok ilyen filmet láttam. Hát egyből nem vesszük fel, mert az bukta. Kisujjal az egyik villát ledobtam. Akkor lehajoltam, mintha a villáért hajolnék, közben pénztárca be a zokniba. Ahogy végeztem betettem a szekrénybe, nem mertem megnézni. Másnap nem dolgoztam, két nap múlva mentem be. Senki nem kérdezte.” – mondta Harsányi Levente Szulák Andrea Nyugi! Köztünk marad… adásában.

A népszerű műsorvezető azt is elárulta mennyi pénz volt a pénztárcában.

“89-et írunk: volt benne 13 ezer schilling, 1100 dollár és huszonvalahányezer forint. Nem volt benne névjegykártya. Nagy agyalás volt, hogy leadjam, ne adjam, ezt én kaptam, küldte az ég? Addig tanakodtam, amíg bevallom őszintén, nem adtam oda senkinek, nem tudtam kinek adni. Aztán abból az összegből vettem meg életem első autóját, egy nagyon komoly autót.” – mesélte.

A műsorvezető nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy szerinte a férfiak nem minden nap vesznek fel tiszta alsóneműt.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!