KezdőlapBulvárHatalmas lehetőséget kapott Gáspár Bea, ebben a műsorban tér vissza a képernyőre

Hatalmas lehetőséget kapott Gáspár Bea, ebben a műsorban tér vissza a képernyőre

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Élete egyik legnagyobb lehetőségét kapta meg Gáspár Bea, aki hamarosan visszatér az RTL Klub képernyőjére.

A Blikk információ szerint Gáspár Bea a Konyhafőnök új évadának egyik ítészeként tér vissza a tévébe, míg Wossala Rozina és Sárközi Ákos nem vesznek részt a műsorban.

“Nagyon örülök, hogy egy ilyen sikeres és népszerű szériában szerepelhetek, ráadásul zsűritagként. Komoly kihívást jelent a feladat. 17 éves korom óta napi szinten főzök, háziasszonyként figyelem majd a versenyzőket, és azt is tudom, hogy mit éreznek, mi mindenen mennek át a főzések alatt. Számomra megtiszteltetés, hogy itt lehetek, és így van ezzel a családom is. Nincs olyan, hogy nálunk féltékeny legyen valaki a másikra, mert szerepel egy nívós műsorban. Folyamatosan fejlesztem a tudásomat. Mindent megnézek, elolvasok, ami a gasztronómiáról szól.” – mondta Bea asszony, aki tavaly győztesen került ki a Konyhafőnök adásában, ráadásul a műsor után saját főzőműsort és oldalt indított.

Sárközi Ákos szerint Bea asszony megfelelő lesz a feladatra, hiszem háziasszonyként 25 éve főz.

“A fogyasztó szemszögéből fogja majd bírálni a fogásokat, még közelebb hozva a gasztronómiát a nézőkhöz. Nála nem feltétlenül a külalak lesz az elsődleges szempont, hanem a jó íz.” – mondta az egykori zsűritag.

Sárközi Ákos azért hagyja ott a Konyhafőnököt, mert saját étterme megnyitásán dolgozik, míg Wossala Rozina egy másik RTL-es műsorra érkezik hamarosan.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet