KezdőlapBulvárHatalmas siker Tóth Gabi legújabb slágere: imádják a rajongók a dalra készült...

Hatalmas siker Tóth Gabi legújabb slágere: imádják a rajongók a dalra készült videóklipet

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mint ahogy azt a Twice.hu is megírta, Tóth Gabi vasárnap este a Sztárban sztár leszek!-ben mutatta be legújabb dalát, a SzívbeEmelő-t, amelyet a Fricska együttessel közösen készített és amelyre igencsak látványos klip készült.

Új dallal rukkolt elő Tóth Gabi, amit a Sztárban sztár leszek! elődöntőjében mutatott be a Fricska együttessel közösen. A dalra forgatott klip már most hatalmas siker a YouTube-on, alig 24 óra alatt több mint 40 ezren nézték meg.

“Az elmúlt két évben kicsit meghurcolva éreztem magam, és – szimbolikusan láncra verve – azt szerettem volna megmutatni, én hogyan éltem meg az elmúlt két évet” – mondta a Blikknek az énekesnő a Sztárban sztár leszek! elődöntője után.

Az énekesnő közösségi oldalán is megosztotta új slágerét, amelyre rengeteg pozitív komment és elismerő szó érkezett.

“Drága emberek, végre megoszthatom veletek az új dalomat! Rengeteg munka van benne, de imádtam minden percét! Kiadtam magamból mindazt, ami az elmúlt két évben történt velem, rosszat, jót egyaránt. Köszönöm mindenkinek, aki mellettem volt és támogatott, nektek is szól ez a dal! Fogadjátok szeretettel, igazán szívbeemelő lesz!” – írta Tóth Gabi közösségi oldalán.

“Fantasztikus nagyon jó keverése a népzenének és a mai kor pörgésének a gitár is szuper! Gabi szuper vagy és a Fricska amúgy is nagy kedvenc. Zseniális csak így tovább” – írt az énekesnő egyik követője.

“Micsoda energia és lendület ez a dal, valami elképesztő, ahogy a múlt hagyományos elemei a jelenkor modern hangzással ötvözve vannak. Köszönjük” – írta egy másik.

“YEEESSS!!!!!! A hazai zenei élet jelenlegi legnagyobb gyöngyszeme, Gabi, drága, EZ a TE útad … Óriási ez a szám és a klip is, gratulálok” – tette hozzá egy harmadik.

“Nagyon szuper megvan az új csengőhangom .Köszönöm hogy vagy nekünk Gabi .nagyon jók a zenéid és nagyon jó ember vagy” – fogalmazott egy negyedik, de a pozitív kommentek áradatát sorolhatnánk.

Fotó: YouTube

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet