Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

duci-adonisz

Sem plasztikai beavatkozás, sem különleges fogyiszer: Szkíta Zoltán másfél év alatt teljes átalakuláson ment keresztül. A korábban 128 kg-os fiú jogosan lehet büszke a testére, hiszen ma már 90 kiló színtiszta izom.

Zoltán soha nem volt vékony fiú. Bár évekkel ezelőtt komolyan kosárlabdázott és röplabdázott, mindig is a testesebbek táborát erősítette. Aztán jöttek a sérülések, és az orvosok azt mondták, soha többé nem sportolhat. Ő mégis talpra állt, és edzeni kezdett.

A Fókuszban már többször beszámoltunk hihetetlennek tűnő fogyásokról. Ilyen volt például a Vad Orchideák énekese, Zsola története is. 170 kiló volt és 1 év 2 hónap alatt 93 kg-tól szabadult meg. Most 77 kilogrammot mutat a mérleg.

Olvasd el ezt is: 60 kilót fogyott, csodaszerek nélkül

Zoltán mióta életmódot váltott, sokat segít másoknak elindulni a diétázás nehézkes és buktatókkal teli útján. Annyira az élete részévé vált a sport és a mozgás, hogy már semmi pénzért sem hagyná abba.

Forrás: RTL Klub

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!