KezdőlapBulvárHoltan találták a 22 éves Instagram-sztárt

Holtan találták a 22 éves Instagram-sztárt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Long Island születésű Gabby Petito eltűnését szeptember 11-én jelentették be. A 22 éves lány akkor tűnt el, amikor barátjával, akivel két éve jártak, épp egy amerikai körúton voltak.

Gabby Petito júliusban indult barátjával, Brian Laundrieval, hogy körbejárják az Egyesült Államokat, egy fehér furgonnal akarták bejárni az országot. Kettejük kalandját a közösségi médiában is megosztották, fotókkal és videókkal dokumentálták útjukat, úgy tervezték, hogy novemberig barangolnak.

Ám az út váratlanul megszakadt, amikor Brian Laundrie szeptember elején váratlanul hazatért Floridába a lány furgonjával, ám a 22 éves lány nem volt vele. A férfi nem volt hajlandó elárulni mi történt, a lány családját sem kereste meg. Gabby Petito családja tíz nappal a férfi hazatérte után jelentette be a 22 éves influencer eltűnését.

Pénteken újabb fordulat történt az ügyben, Brian Laundrienek is nyoma veszett, és bár kutyákkal és drónokkal keresték a mentőalakulatok, egyelőre még nem találták meg.

“Szívszaggatók a hírek Gabby Petitóról. A Laundrie család imádkozik érte és családjáért” – írta a férfi családja a lány halálhíre kapcsán.

A lány eltűnése hatalmas port kavart a közösségi médiában, rajongók ezrei írtak a lány bejegyzéseihez, mindenki azt találgatja és kérdi, mi lett vele.

A 22 éves Instagram-sztár eltűnése előtt két héttel Utah államban, Moab városának közelében hívták ki a rendőröket a párra, családon belüli erőszak gyanúja miatt. A rendőrség közzétette a testkamerás felvételeket, amin az látható, hogy Petito sírva panaszkodik a rendőröknek a mentális egészségéről, és elmondja, hogy az utóbbi időben sokat veszekednek a barátjával.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet