Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mérlegelte az ügyészég Ambrus Attila korábban benyújtott méltányossági kérelmét, írja a Blikk.

Egy fesztiválon bulizott a nyáron Ambrus Attila, amikor elmondása szerint nem merte autóját Szegeden, a Tisza partján hagyni, ezért úgy gondolta, bár ivott, pár száz métert mégis vezethet.

Mint utólag kiderült, nagyon rosszul döntött, ugyanis lekapcsolták a rendőrök, és a helyszínen elvették a jogosítványát. Ambrus Attila fellebbezett a döntés ellen, mert munkája sok utazással jár, és felesége veszélyeztetett terhes, de az ügyészség elutasította méltányossági kérelmét.

“Szerintem a hatóságok nem felejtik el, hogy én egyszer már keresztbe tettem nekik. Évekkel ezelőtt, amikor szabadultam, akkor is megszívattak, és azóta is lépten-nyomon éreztetik, hogy nyomorult vagyok. Bármit teszek az életben, hendikeppel indulok… Most nemcsak engem, hanem az egész családomat szívatják, a feleségemet és a gyerekemet is. Nem tagadom, én hoztam rossz döntést, amikor órákkal azután, hogy ittam két pálinkát, volán mögé ültem, de ötvenéves elmúltam, a feleségem bár most jól van, bármikor bármi történhet, igazságtalannak érzem, amit velem tesznek” – mondta Ambrus Attila a Blikknek.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!