KezdőlapBulvárÍgy néz ki ma a Dallas egykori főszereplője: Linda Gray 80 évesen...

Így néz ki ma a Dallas egykori főszereplője: Linda Gray 80 évesen is gyönyörű

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Linda Gray tavaly szeptemberben töltötte be a 80. életévét, korából azonban jó pár évet letagadhat.

Ha te is nagy rajongója voltál a Dallas című sorozatnak biztosan ismered Linda Gray-t, aki Sue Ellen karakterét alakította. A színésznő tavaly töltötte be a 80. életévét, és noha az élet nem volt könnyű számára, korából húsz évet is letagadhat.

A színésznő az életvitelének köszönheti csodálatos alakját és fiatalos külsejét, egyike azoknak a színésznőknek, akik szépen tudtak megöregedni. Linda Gray sokat gyalogol, távol tartja magát az unalmas diétáktól, és kerüli a feszültséget.

“Nem követem ezeket a diétákat, mert nem működnek. Ha van egy finom szelet kenyerem, megeszem, de nem minden nap. Imádom a fekete csokit, de csak időnként eszek belőle egy kockával. Nem fogyni szeretnék, hanem egészségesnek lenni. Hosszú életet szeretnék, hogy mindent megéljek, amit szeretnék. Meg szeretném érni a 90-et is.” – nyilatkozta a színésznő.

Linda Gray 21 évig volt Ed Thrasher felesége, két gyerekük született, Jeff Thrasher és Kehly Sloane. Fia, Jeff Thrasher 2020 novemberében hunyt el, leukémiában. A színésznőnek van két unokája is, Ryder és Jack sloane. Fiatalabb lánytestvére, Betty, mellrákban hunyt el.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet