Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A 27 éves fiatal hölgy nem szereti a nyilvánosságot!

A 27 éves Isabella Cruise igencsak híres szülők örökbefogadott gyereke, de mégsem lehetett eddig sokat hallani róla, mivel meghúzza magát a nyilvánosság elől, a legnagyobb mértékben kerüli a sajtót.

Nicole Kidman és Tom Cruise 1992-ben fogadta örökbe első gyermekét, Isabellát, majd három évvel később, Bella biológiai testvérét, Connort is magukhoz vették. Az 53 éves Nicole és az 58 éves Tom több mint egy évtizedes házasság után, 2001-ben vált el, amikor Bella mindössze nyolc éves volt.

Kezdetben bár külön háztartásban, de közösen nevelték gyermekeiket, évekkel később viszont Nicole kapcsolata megromlott Bellával és Connorral. Apjukhoz hasonlóan Bella és Connor is a Szcientológia vallás gyakorlói, leginkább ez váltotta ki a családban a szétszakadást, de Nicole Kidman elmondása szerint viszonya a gyerekeivel mára már teljesen jó.

Isabella nagyon ritkán látható nyilvánosság előtt, azonban nemrég az Instagramján egy különleges képet tett közzé. Nem lett színész, nem lépett anyja és apja nyomába, de művészi pályát választott: saját tervezésű póló, táska és telefontok kollekciójával vált ismertté a nagyvilágban.

Az Instagram oldalán Isabella nemrég egy olyan képet tett közzé, ahol ő maga is látható, és ezt írta alá: “Mind arany, ami fénylik… Ja nem, az csak egy újabb Instagram-filter”.

Isabella Cruise grafikusként és divattervezőként dolgozik, saját divatstílusa Bella Kidman Cruise néven tekinthető meg az Instagram oldalán.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!