KezdőlapBulvárIlyen csinos nő volt Bangó Margit fiatalon - mindenki megfordult utána

Ilyen csinos nő volt Bangó Margit fiatalon – mindenki megfordult utána

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Bangó Margit igazi bombázó volt fiatalabb korában, a Kossuth-díjas énekesnő pár évvel ezelőtt közösségi oldalán mutatott pár fotót a múltból, ahol jól látszik, csinos alakjával, kacér mosolyával minden férfi tekintetét magára vonta.

Bangó Margit Szabó Margit néven született 1950-ben, Vásárosnaményben. 1967-ben indult zenei pályája, amikor 17 évesen édesanyja biztatására jelentkezett a Magyar Rádió tehetségkutató versenyére, mely után a rádió felvételeket készített vele.

Fotó: Bangó Margit/Facebook

Később Horváth Pistával közösen szerepelt az állami televízióban, de szerepelt az Átok és szerelem című filmben is. Az 1990-es évek elején a 100 Tagú Cigányzenekarral kezdett el fellépni.

Első férje Bangó Lajos volt, de a házasságuk csupán másfél évig tartott; ebből a kapcsolatból született a lánya, Marika. Válásuk után a művésznő megtartotta a Bangó nevet, ez lett a művészneve is.

Fotó: Bangó Margit/Facebook

Később másodszor is férjhez ment, Járóka Sándorhoz, de volt időszak, amikor ő volt az ország legfiatalabb nagymamája.

A Kossuth-díjas énekesnő pár éve kétszer is szembe nézett a halállal, de mindkét alkalommal sikerült legyőznie a mellrákot.

Fotó: Bangó Margit/Facebook

Íme egy régi felvétel az énekesnő fiatalkorából.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet