Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Agyvérzés gyanújával szállították a Szigetvári Kórház intenzív osztályára Demjén Ferencet.

Demjén Ferenc épp a februári csípőműtétje utáni második kontrollvizsgálatra készült, amikor a betegszállítóban rosszul lett és kórházba kellett vinni agyvérzés gyanújával.

A szigetvári kórházban kiderült, hogy Demjén nem agyvérzést, hanem agyérgörcsöt kapott, jelenleg altatásban van.

“Szerencsére a szigetvári kórházban hamar kiderült, nem agyvérzése, hanem enyhe lefolyású agyérgörcse volt, amelyet rövid időn belül elláttak. A mielőbbi gyógyulása érdekében az orvosai altatják. A lehető legjobb kezekben és nyugalomban van, ezért joggal lehet remélni, hogy néhány hónapon belül a színpadra is visszatér. Ezt pontosan még azért sem lehet tudni, mert megakadt a csípőműtét utáni rehabilitációja. El van keseredve, hogy ismét koncerteket kellett lemondania, de feltett szándéka, hogy mindent bepótol, s ez erőt ad neki” – mondta a Blikknek egyik kollégája.

Az énekest idő közben átszállították a Pécsi Idegtudományi Centrumba.

Demjén Ferenc áprilisban tervezte a visszatérést, de végül kénytelen volt lemondania a koncerteket, végül a májusi fellépései is le kellett mondania, mert a csípőműtétje utáni rehabilitációja a vártnál lassabban zajlott.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!