KezdőlapBulvárJéghideg immunerősítő az óvodában

Jéghideg immunerősítő az óvodában

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Akár kiképzőtábornak is nevezhetnénk azt a módszert, melyet egy szibériai óvodában alkalmaznak immunerősítésként.

199

Az intézményt támadták is rendesen ezért, de mindezek ellenére ők meg vannak győződve arról, hogy semmi rosszat nem tesznek. Az alábbi képek önmagukért beszélnek, enyhén ráz a hideg tőlük, így miközben egy közel 22 fokos szobában pötyögöm a cikket.

Az ellenálló képesség növeléséért mínusz 10—15 fokos hőmérsékletben a gyerekek egy szál alsóneműben mezítláb állnak a nem túl kicsi hóban, közben meg jeges vízzel locsolják őket. A fura immunerősítést nem csak a diákok, hanem a tanerő is alkalmazza.

Ez utóbbiak a sok támadás ellenére is meg van győződve arról, hogy a több éve alkalmazott módszer nem káros, sőt. Miután mindenki csurom vizes, az óvodások futnak egy kört, majd bemennek épp egy kicsit melegedni, és egy kis idő múlva az egész kezdődik elölről.

A diákok immunrendszere erősödik, és vírusok nagy ívben elkerülik őket. A módszert 13 éve alkalmazzák, a szülőknek pedig semmi kifogásuk ellene. Lehet, hogy hatásos, de azért ne próbáljuk ki otthon…

423

325

237

525

Forrás: erdekesvilag.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet