KezdőlapBulvárJerzy főzőműsorra vágyik

Jerzy főzőműsorra vágyik

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A két döntős hétvégén még a ValóVilág4 fődíjáért küzdött, ma viszont már mindketten a jövőjüket tervezgetik. Jerzy továbbra is táncol, Éva pedig egy percre sem mondott le a médiával kapcsolatos terveiről. Jövőjükről Lovász Lászlónak nyilatkoztak a Light Night felvételén.

Bár Jerzy és Éva is finalista volt a ValóVilág4-ben, mégsem ők nyerték meg a mesés fődíjat. Mint azt Lovász Lacinak bevallották, mindkettejüknek más okokból esett ez rosszul. Míg a szépfiúnak a fődíj lebegett a szeme előtt, addig Éva azt hiányolta a legjobban, hogy a fináléban nem ő lett a második, és nem sétálhatott vissza kézenfogva a villába barátjával, Alekosszal.

A két ValóVilág szereplőnek azonban egy perc nyugta sincs, amióta elhagyta a villát. Amikor nem műsorokban szerepelnek, a jövőjüket tervezgetik.

Jerzy a Light Night felvételén elmondta, ismertsége ellenére – vagy épp azért – nem tervez felhagyni a táncolással, de valójában másról álmodik.

– Ha felajánlanának egy főzőműsort, annak nagyon örülnék – mondta a szakácsképesítéssel is rendelkező szépfiú.

Éva pedig a műsor felvételén a tőle megszokott határozottsággal mesélte tévés szerepléssel kapcsolatos álmait.

– A tervem, hogy elkezdem a riporterkedést, az elején akár gyakornokként is dolgoznék.

A törtető Évának azonban már most is számos reklám-, illetve modellfelkérése van, sőt ingyen plasztikát is felajánlottak neki. A nyarat viszont mindenképpen haknizással szeretné eltölteni.

További részletek a két finalistáról a pénteki Light Nightban hallhatóak, a beszélgetőműsor 21.25-kor kezdődik a PRIZMA TV-n.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet