Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Joe Manganiello, akit a People magazin napjaink egyik legszexisebb férfijaként tart számon, augusztusban a közép-európai régióba látogat.

A vérfarkast, Alcide Herveaux-t alakító Joe Manganiello azért érkezik a régióba, hogy promotálja az Emmy-jelölt sorozatot, a True Bloodot, melynek legújabb, negyedik évadja már Magyarországra is megérkezett.

A színészt legtöbben a Pókember-filmekből, az Ellenséges terület 3. – A kolumbiai túsz című akciófilmből és az Így jártam anyátokkal című sorozatból ismerhetik, de ő volt a producere és egyben rendezője is a DieHardz című dokumentumfilmnek. A munkán felül Joe nagy figyelmet fordít egy, a HIV és az AIDS ellen küzdő jótékonysági szervezet, az “Until There’s a Cure” (Amíg van gyógymód) támogatására.

A True Blood – Inni és élni hagyni harmadik évadjában a Joe Manganiello által alakított vérfarkas, Alcide Herveaux segít Sookie-nak megtalálni Billt, akit Russell Edgington tartott fogva. Mindezt azért tette, mert vissza akart fizetni egy régi családi adósságot a viking származású vámpírnak, Eric Northmannek. Alcide jóképű, vonzódik Sookie-hoz, és egyike a sorozatban feltűnő jó vérfarkasoknak. A harmadik évad végén Eric kölcsönkéri Alcide kocsiját, hogy a segítségével eltegye láb alól Edgingtont, így végül letudja a tartozását. A negyedik évadban Shreeportban láthatjuk Alcide-ot, Debbie társaságában, aki még mindig szenved függőségétől.

A True Blood – Inni és élni hagyni negyedik évadja augusztus 22-től elérhető az HBO On Demand kínálatában, majd október 4-én érkezik az HBO-ra, de az HBO GO kínálatában már az amerikai premier másnapján elérhetők az új epizódok.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!