Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A minap egy nagyon édes videóra bukkantam az interneten. Egy férfi két macskával egészíti ki edzéstervét, súlyzóként használva a láthatóan teljesen nyugodt cicákat. Egy másik felvételen pedig különböző jógagyakorlatokat tekinthetünk meg.

testedzes-macskaval

Mindkét film alján angol nyelven olvashatók a mozdulatsorok megnevezései, de aki szereti a „nyávogó gépeket” biztos nem a gyakorlatokra figyel. Szerintem a cicák is élvezik az igencsak komolynak tűnő kondizást, egyszerűen játéknak fogva fel az egészet.

A videó szerint nagyon könnyű otthon edzeni, csak valamilyen tárgyat kell találni, aminek van súlya, ilyen például a macska is, sőt még jobb, ha kettő van belőlük. Könnyedén lehet velük guggolási gyakorlatot végezni, a mellizom erősítésére is kiválóan alkalmasak, de a bicepsz is szépen meghálálja a négylábúak emelgetését. A legaranyosabb mozdulat a 0.34-nél kezdődik, a fekete–fehér mintás cica valóban súlyzóként viselkedik, és hűségesen szolgálja gazdáját a nagyobb izomtömegek elérésében. Fekvőtámaszban is hasznosak, mint ahogy a kockás has elérésében is. A bundás „súlyoknak” az edzést követően hűsítő víz is jár. A jógagyakorlatoknál is nagyszerű partnerek a macskák, majdnem mindegyik speciális pozitúránál kézbe, karba, ölbe vehetők.

Edzés videó:

Jóga videó:

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!