Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A világ vezető gyerekcsatornája, a Disney Csatorna, Valentin nap alkalmából új animációs sorozattal lepi meg a gyerekeket és a kamaszokat.

Ennek az új rajzfilmsorozatnak a főhőse 3 barát, akik egy akváriumban élnek. A testvérpár, Milo és Oscar, valamint barátjuk, Bea az Édesvízi Gimibe járnak, amely egy kisállat-kereskedés akváriumának mélyén fekszik.

Ők hárman közösen élik át egy tipikus kamasz életének kihívásait és sikereit, és itt nem csak a barátságokra vagy szerelmekre kell gondolni, hanem például egy óriás homár támadására vagy a hörcsögketrechez vezetett osztálykirándulásra. Természetesen már az első epizódból kiderül, hogy az egyik hal menthetetlenül beleszeretett az osztály szépébe,.., nem hiába, a Valentin nap mindenkit elér!

Légy az elsők között, és nézd meg a Peca-Tanyát február 12-én, 10:45-től. A sorozatot minden szombaton vetíti majd a Disney Csatorna.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!