Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Januárt 3-tól mindenki kedvenc műsorvezetője, Joshi Bharat egy vadonatúj műsor, a Mokka Habbal házigazdája lesz, a minden várakozást felülmúló sikerműsor, az Ezek megőrültek! pedig új celebekkel és az eddiginél is szórakoztatóbb tartalommal jelentkezik.

2010-ben minden várakozást felülmúlt, és 2011-ben is biztosan „nagy állatság” lesz az Ezek megőrültek! Január 3-tól minden hétköznap este, a szokott időben, 19 órától őrülnek meg a celebek – az első héten Baby Gabi, az Animal Cannibals, Geronazzo Mária, Szőke András és Rokker Zsoltti szórakoztatja majd a nézőket. Az első széria sikeres műsorvezető párosa, Majka és Rákóczi Feri mellé ezúttal állandó szereplőként csatlakozik Fekete Pákó is, aki hol bíróként fog feltűnni, hol övé lesz az elsőbbség, hogy bemutassa az őrült feladatok egyikét.

Egy ország várta a visszatérését: január 3-tól reggelenként újra a TV2 képernyőjén Joshi Bharat! A csatorna népszerű képernyőse a Mokka Habbal című műsor vezetőjeként, felváltva Liptai Claudia és Demcsák Zsuzsa oldalán, reggel kilenctől köszönti a nézőket. A Mokka Habbal harminc percben, a Mokkát követő önálló műsorként, állandó szakértők bevonásával igyekszik majd tanácsokat adni számos, a mindennapok során felmerülő témában. A nézők többek között életmódbeli, jogi, vásárlási, spórolási, főzési, szerelmi és öltözködési tippeket is kaphatnak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!