Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Joshi Bharat és felesége mindenkit lefőzött a hétvégi média főzőversenyen. Hagyományos szarvaspörköltjükkel nyerték meg a tizedik éve megrendezett bajnokságot.

A TV2 két csapattal is képviseltette magát a mezőnyben. Míg Joshi feleségével, Csillával a Mokka csapatát alkotta, addig kamaszlányuk, Shila a Tények Reggel műsorvezetőjével, Dudás Ádámmal a Tények csapataként keverte a finomságokat a Festetich kastély kertjében megrendezett főzőversenyen.

A versenyen legendás olimpiai bajnok öklözőnk, Papp László kedvenc vadhúsból készült ételei voltak a középpontban, az ő egykori favoritjait főzték a média képviselői. A TV2 mellett számos regionális rádió, televízió és újság képviseltette magát, hogy bizonyítsa, lefőzik a konkurenciát. Shila és Dudás Ádám a 12. helyen végeztek, a szigorú zsűri végül Joshi és Csilla főztjét ítélte a legjobbnak.

– Közismert, hogy nem tudok főzni, viszont nagyon jó kukta vagyok. A nyertes szarvaspörkölt Csilla titkos receptje alapján készült, még nekem sem árulja el, hogy készíti. Mindenesetre nagyon jól rakok tüzet és segítek a tűzhely körül – árulta el Joshi Bharat.

Az első tizenkét helyezett részt vehet a jövőre Sümegen megrendezésre kerülő média főzőverseny európai döntőjén.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!