Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az MTV Europe Music Awards évről évre fantasztikus show-val kápráztatja el a zene szerető nézők millióit. Idén minden eddiginél különlegesebb vörös szőnyeges bevonulást ígérnek a szervezők, hiszen a közönséget is bevonják az élő műsor szerkesztésébe. Érdemes november 7-én már 20:00-kor az MTV-re kapcsolni.

A 2010-es MTV EMA gálája előtt a vörös szőnyeges bevonulás is jócskán tartogat meglepetéseket, hiszen olyan sztárok kerülnek testközelbe, mint Katy Perry vagy Bon Jovi. Az élő közvetítés alatt most először a rajongók is szerkeszthetik az adást. A Facebook-on, a Twitter-en és a www.mtvema.com oldalon kérdezheti kedvenceit bárki az MTV EMA online házigazdája, Justin Bieber segítségével. A legjobb kérdésekre élőben válaszolnak a fényűző gálára érkező hírességek, egy szerencsés pedig maga beszélhet kedvencével telefonon milliók füle hallatára a show alatt. Érdemes tehát a 2010-es MTV EMA-t online is követni!

Az egy órás vörös szőnyeges élő show-ból kiderül, a jelöltek milyen ruhakölteményekben érkeznek, ki-kire adta le szavazatát, mely fellépőtől várható a legnagyobb meglepetés a gálán. Katy Perry, a Linkin Park és Bon Jovi dalára pedig egy exkluzív produkcióval hangolódhat a közönség az MTV Europe Music Awards előtt. A többszörös MTV EMA jelölt Thirty Seconds to Mars a madridi Alcala kapunál lép színpadra.

MTV EMA Red Carpet Show és díjátadó vasárnap 20 órától élőben az MTV-n és a VIVA-n

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!