KezdőlapBulvárKajdi Csaba keményen beszólt Tóth Gabinak: „Bár az érettségi megvolna ilyen jól”

Kajdi Csaba keményen beszólt Tóth Gabinak: „Bár az érettségi megvolna ilyen jól”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Keményen kiosztotta Tóth Gabi énekesnőt Kajdi Csaba, miután előbbi letiltotta őt egy beszólása miatt.

Boldogan újságolta el Tóth Gabi Instagram oldalán, hogy egy elismerő oklevet kapott Erdő Péter bíborostól, amit a 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus önkéntes hírnöki munkájáért érdemelt ki.

“Leírhatatlan érzés ennek a csodának a részesévé válni.” – írta az énekesnő posztja mellé, amihez Cyla ironikus kommentet írt.

“Beért a hitoktatás” – szólt be az énekesnőnek Cyla, amire az énekesnő úgy megsértődött, hogy letiltotta a Visage Modellügynökség vezetőjét.

A tiltást követően Cyla séta közben panaszolta el rajongóinak, hogy Tóth Gabi letiltotta őt.

“Nagyon szomorú napra ébredt az öreg Cyla és a kis Sanyika. A katolikus egyház elkötelezett tagja, a liturgiák áldozata, Gabi Tóta énekesnő engemet úgy letiltott, anyukám, olyan takába rakott, hogy neked arról elképzelésed sincsen. Olyan idegbe vagyok rakva, hogy nem igaz, neked arról nincsen fogalmad” – mondta Kajdi Csaba az Insta-sztorijában.

“Azt írta oda a Gabi, hogy: ‘Köszönöm, hogy részese lehetek ennek a csodának’. Tyű anyukám, bár az érettségi megvolna ilyen jól, na mindegy…” – mondta ironikusan Cyla.

Kajdi Csaba azt is szóvá tette, hogy egy pillangó fejlődése nem olyan változatos, mint a Tóth Gabié.

“És pillanatok alatt: először is „édesanya vagyok”, aztán már keresztény… Nem, először „magyar anya vagyok”, aztán őskeresztény, majd a katolikus liturgiák szóvivője…” – folytatta a “patkánykodást” Cyla.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet