Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Amikor Bea nemrég Joshinál járt a FEM3-ban elmesélte, hogy hamarosan összeköltözik a párjával. Mára azonban nemhogy összeköltözésről nincs szó, de már a kapcsolat is a múlté.

– Ez a párkapcsolat már több hónapja válságban volt. Nem akartam észrevenni, imádtam a rózsaszín ködöt, csoda volt az apró örömöket megélni. Másfél éve a neten ismerkedtünk meg. Most jöttem rá, hogy valójában a mai napig nem ismerem ezt az embert. – mesélte Bea.

Amikor Joshi afelől érdeklődött, hogy ki mondta ki az elbocsátó szót, az énekesnő elárulta, hogy ő döntött úgy, hogy vessenek véget a vergődő kapcsolatnak.

– Én mondtam végül, mert a szeretet és a tisztelet már nem olyan volt, mint rég… Ha konkrétumokra gondolok, az első évben még valahogy a figyelem középpontjában voltam. Én választottam őt az interneten. A legapróbb kicsi kedvességeket is úgy éltem meg, mint hogyha valami nagy csoda érne és amikor ő ezeket látta, kezdett hátradőlni és elkényelmesedni. Azt hitte, hogy mindenképp vele fogok maradni. Elmondtam neki, hogy én csak őszintén tudok élni, de nekem az az érzésem, hogy bezárkózott, nem lehetett vele beszélgetni, semmit nem tudtam a múltjából. Ha valami érdekelt, kérdeztem. Szerettem volna megtudni minél több dolgot az életéről, de jóformán nem tudtam semmit. Elmismásolta a válaszokat. Nekem az kevés volt, hogy soha nem volt nős és van egy gyereke. Kezdtem érezni, hogy a szeretet kifejezése elmúlt, jöttek az indulatok. Hisztis lett. Olyan érzésem volt, hogy egy hétvégére, négy fal közé leszűkült kapcsolat lett a miénk. Akkor tudott élni, ha én elvittem valahová. Az ő barátaival nem jártunk sehová, maximum kétszer, én vittem őt magammal minden fellépésemre.

Joshi végül azután érdeklődött, hogy nem lehet-e, hogy a nagy szeretetéhségével esetleg Bea megfojtotta a férfit?

– Nem, semmiképp, hiszen én hétfőtől péntekig egyedül voltam. Nem voltam boldog ebben a kapcsolatban, egyedül éreztem magam vele. Ezt hívják társas magánynak.

Joshi – kielemezve Bea számait – elmondta, hogy akarattal nem fog szerelmet bevonzani és ha folyamatosan azt sulykolja magába, hogy egyedül fog megöregedni, akkor így is lesz.

– De hiszen nincs senkim, állok a mező közepén, apám, anyám meghaltak, nincs gyerekem. – aggódott Bea, akit láthatóan megviseltek a történtek. Joshi végül azt tanácsolta az énekesnőnek, hogy előbb tegyen rendet a lelkében és akkor 2013-ban megérkezhet az életébe egy újabb és őszintébb kapcsolat. A teljes beszélgetés ma délután látható a FEM3 műsorán.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!