KezdőlapBulvárKarok nélkül született, mégis hibátlanul tud csempét lerakni

Karok nélkül született, mégis hibátlanul tud csempét lerakni

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Azokkal a kártyákkal kell játszanunk, amiket osztottak nekünk – tartja a mondás. Csakis rajtunk múlik, mit hozunk ki az adott helyzetből, még akkor is, ha az élet megfoszt a végtagjainktól. Meglepően sok embernek kell ilyen vagy ehhez hasonló kihívásokkal szembenéznie, és minden elismerést megérdemelnek, amiért felül tudnak kerekedni a fogyatékosságukon.

Ez a férfi karok nélkül született, de mégis mindent megtesz annak érdekében, hogy teljes életet éljen. Megtanulta a lábaival helyettesíteni a felső végtagjait, nem is akárhogyan.

Profi módon rakja le a csempét, a végeredmény pedig egyszerűen hibátlan! Ha ne került volna fel egy róla készült videó a világhálóra, senki se mondaná, hogy ezt a munkát egy kezek nélküli szakember végezte el!

A csempézés egy egyébként is fáradságos feladat, fokozott precizitást és kézügyességet igényel. Csakhogy a névtelenségbe burkolózó férfinak éppen a két legfontosabb „eszköze” hiányzik: a keze. Viszont akadályok nélkül teljesíti a feladatot, és profikat meghazudtoló módon csempézi a padlót – kizárólag a lábait használva.

Az inspiráló videó több mint 67 000 kedvelést szerzett a Reddit-en, és az emberek nem győzték dicsérni a férfi képességeit – különösen azért, mert sok ép testű ember nem lenne képes ilyen hatékonysággal és hibátlanul csempét lerakni.

„A részletekre való figyelme sokkal jobb, mint amit eddig láttam” – írta az egyik felhasználó, míg egy másik ezt fűzte hozzá: „Ez az ember ügyesebben bánik a lábával, mint én a kezemmel.”

Sokaknak feltűnt egy kedves pillanat a videó végén, amikor a férfi mintha „felemelné a lábujját” (mint ahogyan mi a hüvelykujjunkat szoktuk), hogy minősítse a jól végzett munkát.

Bár az nem világos, hogy a férfi ezt megélhetésből csinálja-e, vagy csak hobbiból, a nézők elismerően jegyezték meg, hogy bármikor felbérelnék őt egy padlófelújításra, ha elérhető lenne.

Összességében a videó azt bizonyítja, hogy kitartással, erőfeszítéssel és türelemmel a határ valóban a csillagos ég.

Fotó: YouTube

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet