Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kedd délben ment vásárolni Kasza Tibi felesége, Maker, amikor észrevette, hogy egy férfi követi. A férfi odament hozzá és ízléstelen szavakat suttogott a fülébe.

Kasza Tibi terhes feleségét zaklatták egy áruházban

Kasza Tibi felesége elkezdett a pénztár felé sietni, amit az üzlet dolgozói észre is vettek és azonnal szóltak a biztonsági őröknek, akik a kijáratig kísérték a megriadt nőt, írja a TWN.hu. Ott viszont magára hagyták, mert nem mehettek vele az üzleten kívül.

A férfi tovább követte Mankert, egészen annak kocsijáig, ahol szintén be is szólt neki. Kasza Tibi egy Instagram videóban számolt be az esetről, feljelentést is tett az ügyben.

“Megértem, hogy egy biztonsági őrt kötnek a szabályok, de itt jönne az a minimális emberség, amelyet ez esetben hiába vártunk. Látják, hogy ott egy kismama egy zaklatóval a nyakában, és így is a pénztárosok vették észre, hogy baj van. Nem várnám el senkitől, hogy ilyen helyzetben menjen ki a parkolóba karatézni, annyit azonban igen, hogy legalább néhány lépést tegyen meg, legalább addig ne hagyjon magára egy megtámadott nőt, egy kismamát, amíg nem győződik meg róla, hogy odaért az autójához, haza tud menni” – mondta Kasza Tibi.

View this post on Instagram

Ezért vigyázzatok nagyon a párotokra! Próbálok higgadt maradni ebben a helyzetben pedig nagyon nehéz!

A post shared by Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) on

A rendőröknek sikerült beazonosítaniuk a zaklatót, a biztonsági kamerák felvételén jól látszik, a férfi korábban gyakran megfordult a környéken.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!