KezdőlapBulvárKatalin hercegné mindenki szívét meghódította: egy magyar kislányt tartott a karjába

Katalin hercegné mindenki szívét meghódította: egy magyar kislányt tartott a karjába

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vilmos hercegnek és Katalinnak új királyi feladatai vannak, amelyek azzal jártak, hogy feljebb kerültek a királyi ranglétrán. Vilmos herceg mostantól első a sorban a királyi ranglétrán, a pár egy sor jótékonysági ügyekre összpontosító elkötelezettségre tekint. Szerdán a 40 éves walesi hercegnő ellátogatott a Royal Surrey County Hospital szülészeti osztályára, hogy szemügyre vegye, milyen munkát végeznek.

Katalin a kórház munkatársaival beszélgetett, akik olyan nőknek segítenek, akik a terhesség alatt és után mentális egészségügyi kihívásokkal szembesülnek. „A hercegnő szenvedélyesen támogatja az anyák mentális jólétét, és nemrég lett a Maternal Mental Health Alliance védnöke” – áll a Kensington-palota közleményében.

Katalin találkozott az édesanyákkal, akik támogatást kapnak a személyzettől, hogy megtanulják gyerekeik ellátását, megtanulják, hogyan kell fürdetni, etetni és pelenkázni újszülött babájukat.

Katalin hercegné a háromgyerekes Novák Szilviával is találkozott, akinek Bianca nevű kislánya hat héttel korábban született.

Bianca édesanyja megkérdezte a hercegnőt, hogy szeretné-e megfogni a babát, amire a hercegnő azt válaszolta: „Szabad?”, majd a személyzet segített Novák Szilviának átadni a babát a hercegnőnek.

Katalin hercegné szakértő mozdulatokkal vette karjába a csecsemőt, nem csoda, hiszen három gyerek anyukája.

A walesi hercegnő beszélt a szülés során szerzett személyes tapasztalatairól, elárulta, hatalmas felelősséget érez anyaként, számos dolgot tanult az évek során, és határozottan másképp csinált volna sok mindent.

Fotó: The Royal Family Channel/YouTube

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet