KezdőlapBulvárKatus Attila megizzasztotta a szépségeket

Katus Attila megizzasztotta a szépségeket

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A népszerű aerobic világbajnok és Szombat esti láz győztes nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy egyszerre izzaszt meg három szépséget, Freire Szilvit, Kis Hegedűs Rékát és Rácz Zsuzsit. Az akció olyan jól sikerült, hogy hamarosan egy egész héten át végzik a testgyakorlatokat – akár négyesben is.

November 27. és december 05. között rendezik meg a Coca-Cola Testébresztő FitWeeket, amely – a Múzeumok éjszakájához hasonlóan – a fitness termek másfél héten át tartó népszerűsítő akciója. Egyetlen napijegy áráért ugyanis a megjelölt időszakon belül bármelyik fitness termet ki lehet próbálni. Ennek apropóján kezdett el együtt edzeni Katus Attila és a három szépség, hiszen mindnyájuk lételeme a mozgás, így a sportra és az egészséges életmódra szívesen buzdítanak mindenkit.

„Jó kondiban vannak a lányok, hiszen mindhárman rendszeresen mozognak, és a közös edzésnek nem is az volt a lényege, hogy kifáradjanak, hanem az élmény. Velük ellentétben azonban a magyarok sajnos keveset mozognak, mindössze a lakosság 10%-a sportol rendszeresen és 1% jár fitness terembe. Ennek oka legtöbbször a lustaság és a kifogások keresése. Pedig igenis mindenkinek szüksége van mozgásra, hiszen általa egészségesebbek, energikusabbak, kiegyensúlyozottabbak lehetünk. Éppen ezért tartom nagyon jó kezdeményezésnek a FittWeek-et, mert minimális befektetéssel több mint egy héten keresztül számos fitness termet és szolgáltatást ki lehet próbálni. Szakemberek segítségével pedig könnyedén ki lehet választani azt a mozgásformát, amiben mindenki örömét leli és hasznos is” – mondja Katus Attila.

Rácz Zsuzsi az alakja megtartásáért jár kondizni, Freire Szilvi pedig elsősorban a jó közérzet és az állóképesség javítása miatt edz hetente 2-3 alkalommal. Ennek ellenére alig várják a Coca-Cola Testébresztő FitWeek-et, mert akkor nem csak a megszokott helyre, hanem számukra eddig ismeretlen fitness termekbe is ellátogatnak, hogy új mozgásformákat próbáljanak ki. Kis Hegedűs Réka is így tesz, ám ő nem azért, amiért a legtöbben, a fogyás miatt, hanem épp az ellenkezőjéért: növelni szeretné a súlyát.

„Most, hogy beköszöntött a hűvös idő, a szabadtéri sportolási lehetőségek még inkább visszaszorultak, így a fitness terem a legegyszerűbb és legjobb megoldás annak, aki edzeni szeretne. Úgy gondolom, a FitWeek remek lehetőség arra, hogy mindenki megmozgassa magát. Most nincs kifogás, hiszen szinte fillérekért rengeteg mozgásformát ki lehet próbálni! Én17 éves korom óta – kisebb megszakításokkal, de lényegében folyamatosan – járok fitness terembe, mert rendkívül fontos, hogy karban tartsam a testem. Mindig a súlyzós edzéseket részesítettem előnyben, most pedig kimondottan ezt csinálom, mert fel akarok szedni néhány kilót, és az a legjobb, ha ez izomként jelenik meg rajtam. Emellett a spinninget kedvelem; néhány hónapja szerettem bele, és roppant hasznosnak tartom” – árulja el Kis Hegedűs Réka.

A Coca-Cola Testébresztő FittWeek minden eddiginél nagyobb lélegzetvételű lesz, ugyanis a hatodik alkalommal megrendezendő esemény kezdetben csak egy napon át tartott, majd, kétnapos, ötnapos, egyhetes lett. Most azonban másfél héten keresztül sportolhatnak az emberek egyetlen belépő áráért.

„Az átlagembereknek szól ez az esemény, akik tisztában vannak azzal, hogy mozogni kellene, de még nem tették meg az első lépést. A FitWeek-en a Múzeumok éjszakájához hasonlóan egyetlen belépővel lehet az akcióban résztvevő összes fitness termet látogatni november 27. és december 05. között. A résztvevők a wellonline.hu oldalon választhatják ki a számukra érdekes termeket. Nagyon bízunk benne, hogy sokan élni fognak a lehetőséggel, és mind többen és többen fognak mozogni, sportolni” – mondja Szepesi György főszervező

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet