Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A romantikus dalairól elhíresült énekes, Balázs Pali a napokban fejezte be több mint másfél hónapja elkezdett videó klipjének forgatását.

Nem mindennapi izgalmakról mesél a jövőre 15 éves pályafutását ünneplő előadó.

–          Nem volt egyszerű a helyzet, életem leghosszabbra nyúlt videó klip forgatásán vagyok túl, tőlem kívülálló okok miatt. A “Találj meg boldogság” című vadonatúj szerzeményemre július közepén kezdtük el a videó felvételeket. Először a nyári koncertjeimen kísért végig a kamera, és örökítette meg a műsorok hangulatát, a közönségem reakcióit estéről estére. A klip további részeihez Budapest belvárosának szabadtéri helyszíneit választottam, mint például a Lánchidat, a Duna-partot, és többek között a Szabadság-hidat is.

S bár a belvárosban igen nagy a forgalom, Palinak mégsem ez okozta a legnagyobb problémát.

–          Napfelkeltés, naplementés képeket álmodtunk meg a dalhoz, így szükségünk volt a jó időre, amiből az idei nyáron keveset adtak az égiek nekünk. Az első kitűzött forgatási reggelen olyan felhős volt az ég már reggel 6 órakor is, hogy el sem indultunk a stáb tagjaival a felvétel helyszínére. Néhány napos időjárás előrejelzés megfigyelést követően kitűztük az új forgatási napot, melyre kitűnő időt jósoltak a meteorológusok.  Sajnos tévedtek. Hajnalban indulás, kipakolás, felkészülés, majd napfelkelte helyett ismét felhős ég, majd folyamatos esőzés. Ismét nem sikerült semmit haladnunk.

Pali végül kegyelmet kapott az égiektől.

–          Pár hét múlva, a harmadik nekifutásunkra, szerencsére ragyogó napsütésben zajlott a közel 10 órás felvétel a festőien szép fővárosban. Amennyiben a végeredmény elnyeri a közönségem tetszését, akkor bizonyára gyorsan elfelejtem majd, hogy másfél hónapig kémleltem az eget naponta többször, reménykedve egy pár órás napsütésben.

Az végeredményt itt mindenki megtekintheti:


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!