KezdőlapBulvárKertész Ágnes szabadult a börtönből: évek óta nem látta kislányát, fogalma sincs...

Kertész Ágnes szabadult a börtönből: évek óta nem látta kislányát, fogalma sincs merre lehet

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Öt év után szabadult a börtönből Kertész Ágnes, aki 2019-ben vonult be a kalocsai fegyházba, miután a bíróság szerint meg akarta ölni volt férjét, aki hosszú éveken át bántalmazta őt. A nő most eltökélt, hogy visszaszerzi kislányát.

Kertész Ágnest tíz év szabadságvesztésre ítélték 2019-ben, a bíróság szerint 2018-ban elkábította, majd többször megszúrta gyermeke apját. A nő mindvégig tagadta a vádakat, azzal védekezett, hogy a férje önszántából vette be a kábítószert, és az életveszélyes sérüléseket is ő okozta saját magának.

A bíróság végül a férfi verzióját fogadta el, Kertész Ágnest pedig tíz év börtönre ítélte. A nő nem nyugodott bele az ítéletbe, ügyvédje segítségével Áder Jánoshoz fordult, kegyelemért. Kérelme meghallgatásra talált, a volt köztársasági elnök megfelezte a büntetését, így tíz év helyett csupán csak ötöt kellett leülnie.

A nő jó magaviseletének köszönhetően pár hónappal hamarabb szabadult a börtönből, kislányáról azonban semmit nem tud, fogalma sincs merre lehet. Kertész Ágnes kizárólag az ATV-n látható Heti Napló riporterének szólalt meg.

„Egy szokásos, szürke hétköznapnak indult és szóltak, hogy jöjjön! Kérdeztem, hová? Szabadul! És el sem hittem és fel sem fogtam, és annyira örültem, hogy sírtam egyszerre és nevettem, elképesztő volt, leírhatatlan, megfoghatatlan érzés volt, amit akkor éreztem…” – mesélte arról a napról, amikor megtudta, hogy szabad ember.

Ágnes 6 évesen látta kislányát utoljára, azóta nem tud a hollétéről. A most 10 éves kislány apja nem veszi figyelembe, hogy Ágnes édesanyjának folyamatos kapcsolattartása lett volna unokájával. Több mint 2 éve nem jelent meg egyetlen találkozáson sem.Kertész Ágnest most arra készül, hogy megtalálja kislányát.

„Bennem sziklaszilárd az a hit, hogy azt a kapcsot, ami egy gyerek és anya között van, nem lehet szétszakítani, és az ellen nevelés, a távolság, az idő, ezek nem olyan akadályok, amik esetleg eltéphetnék ezt a láthatatlan fonalat” – mondta az anyuka.

A nő jelenleg munkát keres, próbálja magát lelkileg is összeszedni, szerencsére volt párja megvárta, István mindenben kitartott a nő mellett. Ágnes azt mondja, tényleg mesébe illő szerelem az övék, ha ezt kibírták, bármit kibírnak.

Fotó: ATV/YouTube

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet