KezdőlapBulvárKét hét múlva Roxette koncert!

Két hét múlva Roxette koncert!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az estét Tolvai Renáta nyitja majd, akinek Makány Márta tervezi erre az alkalomra a fellépő ruháját. Renáta a Megasztárban énekelt legnépszerűbb dalok mellett a hamarosan megjelenő albumáról is készül már új nótával.

A Roxette este 9 körül lép színpadra és több mint 20 számot játszanak; alapvetően a legnagyobb slágereiket és 3 dalt a februárban megjelent lemezükről.

A koncerten a hangsúly a zenekaron lesz, nem használnak különleges díszleteket vagy effekteket; csupán füstgép és egy háttérvetítő egészíti ki a látványt.

Reggel 8-kor kezdik az építést az Arénában, amihez magyar technikusok is segédkeznek majd, sőt, 6 hazai technikai ember a koncert alatt is együtt dolgozik a produkcióval. A technikát teljes egészében magukkal hozzák, több mint 300 lámpa világítja meg a Roxette és kísérőzenekarának tagjait.

Az öltözőkön kívül a színpad mögött közvetlenül is kialakítanak egy helységet a gyors ruhaváltásokra.

A csapatnak nincsenek különösebb igényei, az öltözőkbe is csupán kényelmes kanapét, székeket, álló- és asztali lámpákat kértek, illetve virágokat.

Az ételek kapcsán sem érkezett extra kérés, egyszerű levesek, saláták, különböző húsok és köretek szerepelnek az étlapon. Színpadra lépés előtt friss gyömbér szeleteket kértek, gyümölcsöket és ásványvizet.

A rendezvényre nem lehet semmilyen palackot vagy üveget behozni; illetve szigorúan tiltják a videókamerákat is a koncerten.

Az eredetileg tervezett kapacitás megtelt és az elmúlt héten a belépők elfogytak, azonban a produkció engedte a bővítést, így jegyek újra kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet