KezdőlapBulvárKiakadt a nő, miután anyósa a szemétbe dobta a családnak főzött vacsorát

Kiakadt a nő, miután anyósa a szemétbe dobta a családnak főzött vacsorát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy nő azt állítja, hogy nagyon dühös volt, miután anyósa kidobta a vacsorát, amit az egész családnak főzött. A férj édesanyja elmagyarázta, hogy az étel megégett, ezért sietett egyenesen a kukába dobni, anélkül, hogy szólt volna neki.

Az asszony annyira megdöbbent, hogy anélkül, hogy felfogta volna, mit tesz, vacsora közben egyenesen kiparancsolta anyósát a házból, miután felfedezte, hogy férje anyja kidobta a számára készített ételt.

A fiatal nő elmondása szerint este 7 óra körül már majdnem befejezte a főzést, amikor megérkezett az anyósa.

„Este 7 óra volt, épp végeztem a vacsora főzéssel, elmentem zuhanyozni, és közben megérkezett az anyósom. Mikor lejöttem az emeletről, hogy üdvözöljem, akkor láttam, hogy kidobta az egészet úgy, ahogy volt lábasostól a szemétbe. Annyira ledöbbentem, hogy egyből azt mondtam neki, hogy takarodjon a házamból, ne is lássam többé” – tette közzé a történetét egy fiatal nő a világhálón.

„Azt mondta anyósom, hogy mikor belépett a házba, látta, hogy megégett az étel, és azért dobta ki, majd nekifogott, hogy másikat készítsen. Dühömben megnéztem a szemetest, de az étel egyáltalán nem volt odaégve. Teljesen ki voltam borulva, csak kiabáltam” – fogalmazott a nő.

„A férjem arra kért, hogy nyugodjak meg, mert az anyja csak jót akart, azonban én egyre csak azt hajtogattam, hogy menjen ki a házból. Úgy éreztem, hogy egyáltalán nem értik, hogy miért voltam felháborodva. A férjem csak azt hajtogatta, hogy az anyja nem csinált semmi rosszat. Én dühösen felmentem az emeletre, ő pedig megette az anyja vacsoráját” – fogalmazott a nő.

A Reditten közzétett történetre számos komment érkezett, volt aki azt mondta, hogy a legnagyobb probléma nem is az anyóssal, hanem a férj és feleség közötti kommunikációval van. Először azt kellene tisztázni, és csak utána élhetnek kiegyensúlyozott életet egymással.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet