KezdőlapBulvárKiakadt Cristiano Ronaldo, amiért kólát rakta elébe Budapesten

Kiakadt Cristiano Ronaldo, amiért kólát rakta elébe Budapesten

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Cristiano Ronaldo kiakadt a magyar-portugál meccs előtt tartott sajtótájékoztatón, amiért Coca Colát rakta elébe.

Kedden zajlott az UEFA Euro 2020 magyar-portugál meccs, a mérkőzés előtt Cristiano Ronaldo és Fernando Santos szövetségi kapitány tartott sajtótájékoztatót, ahol a focisztár kiakadt, amiért Coca Colát raktak elébe.

Ronaldo előbb leült, majd pár pillanat gondolkodás után mérgesen tovább tolta az elébe rakott két kólát. Majd portugálul annyit mondott: “igyatok vizet”.

Minden idők egyik legsikeresebb focistájának lépése 4 milliárd dollárjába került a Coca Colának – írja a Filantropikum.com.

Az UEFA és a Coca Cola is reagált Ronaldo gesztusára, elmondták, a kóla mellett vizet és cukormentes kólát is kérhetnek a játékosok. Cristiano Ronaldóról köztudott, hogy nagyon odafigyel az egészségére, nemrég arról is beszélt, idegesíti, ha a gyerekei szénsavas üdítőt isznak.

A rajongók azonnal reagáltak Ronaldo gesztusára, voltak akik üdvözölték, hogy egy ilyen kaliberű sztár felhívja a figyelmet az egészséges életmódra, mások megjegyezték, hogy volt idő, amikor még Cristiano Ronaldo is kólát reklámozott.

Tegnap a magyar-portugál meccs előtt az biztonsági őr ellenőrizte le tüzetesen Ronaldo kitűzőjét, az erről készült képek pedig bejárták a világot.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet