KezdőlapBulvárKiborult, amikor sógora és menyasszonya megtiltották, hogy gyereket vigyenek az esküvőjükre -...

Kiborult, amikor sógora és menyasszonya megtiltották, hogy gyereket vigyenek az esküvőjükre – de kutyákat szívesen látnak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy dühös édesanya egy internetes fórumon osztotta meg a történetét, és kért tanácsot másoktól sógora esküvőjével kapcsolatban. Mint kiderült, a pár gyerekmentes esküvőt akart, ami azt jelentette, hogy a férfi saját unokaöccsét sem látták szívesen, viszont arra biztatták a vendégeket, hogy vigyék magukkal a kutyáikat.

A nő elmesélte, hogy nem vihetik magukkal sógora esküvőjére 7 hónapos kisfiukat, aki azonban még túl kicsi ahhoz, hogy távol legyen tőlük, hiszen az édesanya még mindig szoptat.

„A sógorom decemberben veszi feleségül a menyasszonyát, és a múlt héten kaptuk meg a meghívót az esküvőjükre. Háttér információként el kell mondanom, hogy bizonyos okokból néhány évig nem voltunk beszélő viszonyban az anyósommal és a sógorommal, amíg be nem jelentettük az első gyerekünk (az unokájuk és az unokaöccsük) érkezését, aki áprilisban született.” – írta a nő, aki névtelenül osztotta meg történetét.

„Azóta mindannyian tettünk egy kis erőfeszítést, találkoztunk is párszor, és minden rendben ment. Ezért pontosan tudniuk kellett, hogy a kisfiunk 7 hónapos lesz az esküvőjük idején, decemberben, így túl kicsi ahhoz, hogy 3 napig távol legyen tőlünk (az esküvő a déli parton lesz, mi pedig Nagy-Britannia középső részén élünk, és nincs autónk).”

„Ezért nagyon meglepődtünk (és csalódottak voltunk), amikor a fiunk nem volt rajta a meghívón, és az esküvőjük honlapja megerősítette, hogy gyerekeket nem hívtak meg, de ezzel szemben azt mondták a vendégeknek, hogy nyugodtan vigyék magukkal a kutyájukat.” – folyatta a felháborodott anyuka – írja a DailyStar.

„A férjem írt a bátyjának, és elmagyarázta, hogy a fiunk túl kicsi még ahhoz, hogy 3 napig távol legyen tőlünk (és, hogy akkor még szoptatni fogok), de a sógorom válaszként csak elismételte, hogy gyerekeket nem hívtak meg (beleértve a saját unokaöccsét is). Teljesen ledöbbentünk a ténytől, hogy kutyákat szívesen látnak, de a saját unokaöccsét nem.”

A nő a továbbiakban elmondta, hogy most választás elé kényszerülnek, vagy visszautasítják a meghívást, vagy megpróbálnak beszélni a sógorával és a menyasszonyával. „Alapvetően is ellenzem a gyerekmentes esküvőket, de az a tény, hogy kutyákat szívesen látnak, de közeli hozzátartozókat nem, elfogadhatatlan.” – mondta.

Sokan együttéreztek a nővel, mások azonban azt mondták, hogy ez a fiatal pár nagy napja, és csak és kizárólag az ő döntésük, hogy milyen esküvőt szeretnének.

„Csak utasítsátok vissza a meghívást. Ez az ő esküvőjük, és joguk van azt mondani, hogy nem akarnak gyerekeket a szertartáson.” – írta az egyik hozzászóló.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet