KezdőlapBulvár"Kiénekelted a lelkedet" - a csillagokat is leénekelte az égről a Sztárban...

„Kiénekelted a lelkedet” – a csillagokat is leénekelte az égről a Sztárban sztár leszek! versenyzője

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Oláh Vivien tavaly is szerencsét próbált a Sztárban sztár leszek!-ben, ám akkor nem sikerült neki. Idén visszatért a TV2 tehetségkutatójába, hogy legyőzze legnagyobb félelmét és beénekelje magát a döntőbe.

Vivi egész évben arra várt, hogy ismét eljöhessen a Sztárban sztár leszek!-be, hogy ismét megmutassa micsoda tehetség lakozik benne. Legnagyobb vágya, hogy bekerüljön az élő showba.

„Nagyon nagy bennem a nyomás, mert a tavaly itt estem ki, és nagyon-nagyon szeretnék bizonyítani Gabinak. Idén remélem sikerülni fog” – mondta Vivi produkciója előtt.

Idén Demi Lovato „Anyone” című slágerével lépett a mesterek elé, amivel a csillagokat is leénekelte az égről. Vivien sírva fakadt, miután mestere is könnyek között hallgatta a produkcióját.

„Kiénekelted a lelkedet. Ez annyira ritka, és mindig azt mondom, Vivi, hogyha a lelkedet kinyitod és ki mered énekelni, akkor minden hang a helyére kerül és csoda születik, és ez megtörtént a színpadon” – mondta Tóth Gabi.

„Hallottunk tőled már sok éneklést, toronymagasan nekem ez tetszett a legjobban. Annyira őszinte vagy, annyira mély, olyan fantasztikus énekesnő. Neked velünk kell jönnöd az élőbe” – mondta Köllő Babett.

„Ilyen ez amikor valaki az életéért énekel, te egy hatalmas harcos vagy egyben” – fűzte hozzá Pápai Joci.

Tóth Gabi hozzáfűzte, ez számára egy döntős produkció volt, ezért Vivien egyből bekerült a döntőbe.

Nézd vissza Oláh Vivien elképesztő produkcióját!

Fotó: TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet