KezdőlapBulvárKis Grófo megkeresztelkedett és a házasságát is megerősítette a Hit Gyülekezetében

Kis Grófo megkeresztelkedett és a házasságát is megerősítette a Hit Gyülekezetében

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kis Grófo fontos életszakaszhoz érkezett, nemrég betöltötte a 30. életévét, ebből az alkalomból a lelkébe fogadta Jézust és a hit Gyülekezetében megkeresztelkedett, valamint feleségével is megerősítette a házasságát.

Németh Sándor, a Hit Gyülekezet atyja keresztelte meg Kis Grófot, aki nemrég töltötte be a 30. életévét, ebből az alkalomból pedig úgy gondolta, átadja életét Istennek.

A mulatós sztár egy Armani papucsban és tunikában járult Isten színe elé, a nagy napról egy fotót is közzétett közösségi oldalán.

„Elég sok minden történt velem az elmúlt 2 hétben, ami nagyon jól esett, viszont a mai nap több szempontból is boldog nap számunkra a feleségemmel” – írta bejegyzésében Kis Grófo.

„Megtérő ima után egy kis idővel eldöntöttük a feleségemmel, hogy vízkeresztség által is újjászületünk, ami a mai nap meg is történt Németh Sándor Úr (lelkész) segítségével!” – írta a mulatós sztár közösségi oldalán.

Németh Sándor közösségi oldalán elmondta, Kis Grófo „őszinte szívvel szereti Jézus Krisztust, nyitott és szomjas a szíve a Szent Lélek személyére és működésére (…) Laci számára nagy áldás, hogy felesége, Tünde szintén eldöntötte, hogy követni fogja szeretett férjét a hit útján is”.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet