KezdőlapBulvárA kisfiú röntgenfelvételei sokkolták a világot! A szülők most mindenkit figyelmeztetni akarnak

A kisfiú röntgenfelvételei sokkolták a világot! A szülők most mindenkit figyelmeztetni akarnak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sajnos nem minden szülőben tudatosul az, hogy ha gyerekük születik, a figyelmüket az ezerszeresére kell fokozniuk! Sokan csak akkor ébrednek rá erre, amikor már késő. A balesetek ugyanis villámgyorsan bekövetkeznek, sajnálatos módon pedig nem mindegyik merül ki egy apró kis sérülésben…

A kisfiú röntgenfelvételei sokkolták a világot! A szülők most mindenkit figyelmeztetni akarnak

A gyerekek imádnak az ágyban ugrálni! Bármennyire is tiltod, fegyelmezed őket, úgyis kijátsszák a figyelmedet, és mire észreveszed, már javában ugrálnak. E kedvenc szórakozás azonban pokoli veszélyeket rejteget. Minden egyes sarok, éles tárgy komoly kárt tehet a gyerek testi épségében, a klipbeli szülőket pedig a legdurvább eset ébresztette rá a kegyetlen valóságra.

Chen Chen, a kisfiúk, kedvére ugrált az ágyban, de egy rossz landolás közepette elvesztette az egyensúlyát, és a padlóra zuhant. Senkinek sem tűnt fel, hogy a konnektor mellett heverő csatlakozó villái életveszélyesek lehetnek… A gyerek fejjel esett bele a kiálló fémrúdakba…

Az orvosokat valósággal sokkolta az eset. Chen Chen röntgenfelvételei bebizonyították, az éles villák a fiú agyvelejét is megsértették, ezért azonnal műtétet rendeltek el nála. A kockázat, hogy a fémrúdak eltávolítása még nagyobb kárt tesz Chen Chen agyában, óriási volt, de nem volt más választás, alá kellett vetni őt a beavatkozásnak. Három órás kimerítő műtét után az orvosok végre jó hírt tudtak közölni a szülőkkel. A sebet sikerült lezárni, és idővel talán nyoma sem marad a balesetnek. Ezt viszont csakis a későbbi tesztek eredményei tudják megerősíteni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet