Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Két teljesen különböző karakter a műsorvezetője a Szerencsekeréknek. Klausmann Viktor és Árpa Attila nagyon régóta ismerik egymást, annak idején konkurens csatornákon „hadakoztak” egymással. Most azonban csak szépet és jót tudnak elmondani a másikról Ómolnár Miklósnak.

„Szólíthatom az Urakat szoknyapecérnek?” – kezdi az élcelődést Ómolnár Miklós. Árpa Attila azonnal kivágja magát: „Nem járni Magyarország, nem érteni szó.”

Aztán úgy tűnik, hogy komolyan veszi a kérdést: ”Kis flörtök beleférnek. Nekem. A többiről ezt a fenegyereket kell megkérdezned. – mutat Klausmannra – „Múltkor az újságban azt olvastam… Folytassam?”

Klausmann megteszi helyette: „… hogy hat gyerekem van. Ebből kettőt ismerek. A többi négy majd bejelentkezik négy öt évenként, hogy ’szia apa, itt vagyok’. Ezt akartad mondani?”

Árpa Attila annak idején szorgalmazta a Szerencsekerék felélesztését, most ő vezetheti a vetélkedőt.

„Minél több ember mondta azt, hogy ezt a műsort ne vezessem, annál közelebb jutottam a döntéshez, hogy megcsinálom. A Szerencsekerék és én olyan lehetetlen párosításnak tűnünk, hogy ez volt számomra az igazi kihívás. Ez már egy másfajta lázadás.”

Klausmann úgy látja, hogy Árpa most már szeretne olyan műsort csinálni, amelyet lánya néhány év múlva meg is nézhet.

„Azt gondoltam Attiláról, hogy egy fenegyerek. Most kiderült, hogy nem az. Egy kenyérre kenhető profi, aki megcsinálja a dolgát, ráadásul még humora is van.”

A játékot nem együtt vezetik, de lesznek pillanatok, mikor az élcelődésüknek a nézők is tanúi lehetnek. Abban pedig mindketten egyetértenek, hogy ez most nem egy futó kaland.

http://www.youtube.com/watch?v=yIwEkqt_pV0&feature=player_embedded

Esti sztori Klausmann Viktorral és Árpa Attilával csütörtök este 20:30-kor a STORY4-en!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!