Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kökény Attila is kétkezi munkából tartotta el családját a karantén ideje alatt.

A Megasztár egykori második helyezettje nem szégyenli a kétkezi munkát, a karantén ideje alatt fiával és vejével korlátokat pakolt. A népszerű énekes a Borsnak mesélt arról, hogy egy időre félre kellett tegye pályafutását, kétkezi munkával kereste a kenyerét.

“Kaptam az egyik barátomtól egy lehetőséget, hogy útépítés mellett lehet dolgozni, és a fiammal, illetve a vejemmel elmentünk korlátokat pakolni. Igazság szerint nem tudtuk, hogy meddig fog tartani ez a zűrzavar, úgyhogy jobbnak láttuk, ha bebiztosítjuk magunkat, mert mindannyian pénzből élünk, nekem pedig szükségem volt a bevételre” – mesélte a lapnak az énekes, aki hozzátette, nem az volt a fontos, hogy sok pénzt keressenek, hanem, hogy el tudják tartani a családjukat.

“Nem szégyen a munka. Inkább az a gáz, ha valakinek derogál a kétkezi munka. Nekem több éhes szájat kell etetnem, ezért pedig bármire képes va­gyok, s igen, ha kell, kétkezi munkát is vállalok” – mondta az énekes, aki ősszel a TV2 Sztárban sztár műsorában zsűritagként tér vissza a képernyőre.

Emellett feleségével hamarosan a TV2 új gasztroreality-jében, a Love Bistro-ban fog szerepelni.

Fotó: Kökény Attila/Instagram

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!