KezdőlapBulvárKökény Dani ezzel a produkciójával egyből beénekelte magát a Sztárban sztár leszek!...

Kökény Dani ezzel a produkciójával egyből beénekelte magát a Sztárban sztár leszek! döntőjébe

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vasárnap este tartották a Sztárban sztár leszek! elődöntőjét, ahol négy versenyző mérettette meg magát. Az előadók előbb egy egyéni produkcióval álltak színpadra, majd egy duettel érkeztek az előző szériák versenyzőivel. Kökény Dani Venczli Zórával adott elő egy elképesztő produkciót.

Kökény Dani és Venczli Zóra duettprodukciójában Jávor Pálként és Ágay Irénként repült vissza a 30-as évekbe a Sztárban Sztár leszek! színpadán. A zsűri tátott szájjal nézte végig a produkciójukat.

„Azt hittem, hogy ebben a műsorban te már meglepetést nem fogsz okozni, hogy minden színedet, minden formádat ismerjük, ehhez képest idejössz egy klasszikus műfajjal, ahol hozni kell egy nagyon öblös hangot… Csillagos ötösre megoldottad” – mondta Köllő Babett.

„Nekem most tetszettél a legjobban” – mondta Tóth Gabi.

„Dani a legjobb partnert kaptad, Zóra volt a tavalyi évadnak az a versenyzője, aki időnként, ha éneklésről volt szó megbotlott, de egy olyan karakter volt, aki lenyűgözött mindkét, tavaly óta Zóra is nagyon nagyon szépen fejlődött” – értékelte a produkciót Majka.

„Nem tudom most mi történt itt, ez a műfaj számomra a legtávolabbi dolog lehet, ami valaha megszületett, de hogy engem eleve megráz valaha rá a hideg, az lehet, hogy a férfiakkal is jó” – mondta Pápai Joci.

„Akkor nézzük meg, hogy a fiatal indiai ügyvéd és menyasszonya Londonban, nagyon várják a pontokat” – poénkodott Tilla a kiértékelések után, majd jöttek a pontszámok.

Kökény Dani és Venczli Zóra a maximális 30 pontot kapta a produkciójára, a fiatal énekes a dallal beénekelte magát a döntőbe.

Nézd vissza Kökény Dani duett-produkcióját!

Fotó: TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet