KezdőlapBulvárKökény Dani szívszaggató dalával könnyeket csalt a szemünkbe A Dal döntőjében

Kökény Dani szívszaggató dalával könnyeket csalt a szemünkbe A Dal döntőjében

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kökény Dani még csak 18 éves, de mindenkit levett a lábáról A Dal-ban, miután több előadásban is bizonyította, hogy „Ugyanaz a ház” című dala méltó arra, hogy ott legyen a döntőben.

Könnyeket csalt a nézők szemébe Kökény Dani „Ugyanaz a ház” című dala, amellyel szombat este A Dal döntőjébe lépett fel. A fiatal énekes vastapsot kapott a közönségtől, de a zsűri is gyönyörű szavakkal ihletett.

„Csodálatos volt, annyira igényesen volt meghangszerelve, annyira szép volt, hogy elindult a hárfával, aztán csatlakozott az oboa, aztán megsimogatta a lelkünket a hegedű, aztán jött a fuvola, aztán jöttél te, azzal a gyönyörű hangoddal” – mondta Szandi.

„Neked mindenhol jól szól a hangod, a mély hangok, a magas hangok is és ha egy dal jól meg van írva, akkor egy szál zongorakísérlettel is gyönyörű és ez a klasszikus hangszerelés csak még jobban fokozta ezt az érzést. Fantasztikus volt” – fűzte hozzá a zsűritag.

„A dal tartalmának az átadása az már most magas szintű, nemcsak az, hogy minden egyes szót értek, nem csak az anyanyelvedet tiszteled, és te azt akarod, hogy az emberek értsék, hogy neked mi fáj” – fogalmazott Ferenczi György.

Nektek hogy tetszett Kökény Dani produkciója?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet