KezdőlapBulvárKöllő Babett zokogásban tört ki a babáját elvesztő versenyző produkcióján

Köllő Babett zokogásban tört ki a babáját elvesztő versenyző produkcióján

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 25 éves Balog Kitti nehéz időszakon van túl, szerelme elhagyta és a babáját is elvesztette, a Sztárban sztár leszek! színpadán a fájdalmát énekelte ki, produkciójával könnyekig hatotta Köllő Babettet.

Kittit sok csalódás érte, a zene minden egyes élethelyzetében egy kapaszkodó volt számára. Egy olyan dallal lépett színpadra, ami nagyon közel áll a szívéhez. Beyoncétől adta elő az If I Were a Boy című dalt, amellyel kiénekelte fájdalmát, hiszen nemrég vesztette el kisbabáját, közvetlenül azután, hogy szerelme elhagyta.

„Nagyon szép volt, nehéz ilyenkor megszólalni. 9 hónapja történt ez veled, velem sokkal régebben, sosem fog begyógyulni, de enyhülni fog. Vagy az van, hogy az ember kibeszélni magából a dolgokat, vagy a te esetedben kiénekeled” – mondta Köllő Babett.

„Nekünk nőknek van egy nagy batyu az életünkben, nem beszélhetünk bizonyos dolgokról, mert ezt verték belénk, és most már milyen szép és szabad világban vagyunk, mert elmondhatjuk édesanyánk helyett is, amit ők még nem mondhattak el. Nagyon tisztelem azokat az embereket, amilyen te vagy. Köszönöm, hogy eljöttél és erőt adtál a történeteddel – mondta Tóth Gabi.

„Én az elengedésben hiszek és ha elengedjük, akkor tudunk boldogan élni tovább” – mondta Pápai Joci.

Nektek hogy tetszett Balog Kitti produkciója?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet