Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy igazán szívbemarkoló beszélgetéssel kezdődött a mai Reggeli. Lilu élő adásban sírta el magát, amikor azzal a férfival beszélgetett, akinek 20 éves fia egy orvosi műhiba miatt vakbélgyulladásban hunyt el.

Július 24-én meghalt egy 20 éves fiú, akit perforált vakbéllel szállítottak kórházba. A héten lezárult a vizsgálat, melyből kiderült, több súlyos hiba is történt pécsi klinikán. A szülők 18 évet vártak gyermekükre, aki addig a végzetes napig teljesen egészséges volt.

Az édesapa könnyezve mesélte el a megrázó történet részleteit, annak érdekében, hogy felhívja a magyar társadalom és az egészségügy figyelmét arra, hogy ne történhessenek hasonló dolgok a mindennapi gyógyítás során.

A klinika elleni perből befolyó összeget a szülők egy alapítvány létrehozásának szentelik, melynek céja az olyan családok segítése, akik hasonló helyzetbe kerülve elvesztik gyermeküket.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!