KezdőlapBulvárKönnyfakasztó videó Lang Györgyiről: betegen sem hagyja el magát az énekesnő

Könnyfakasztó videó Lang Györgyiről: betegen sem hagyja el magát az énekesnő

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Lang Györgyi 2021 végén kapott agyérgörcsöt, ami rendesen rányomta a bélyegét egészségi állapotára, ám a PaDöDö énekesnője még így sem hagyja el magát, keményen küzd, és nagy lelkesedéssel dolgozik, barátai pedig mindenben támogatják.

Falusi Mariann és Lang Györgyi a Klub Rádió oszlopos tagjai, ma is fut a közös műsoruk, annak ellenére, hogy a betegség rányomta a bélyegét Lang Györgyi beszédére, de az énekesnő nem hagyja, hogy a betegség megállítsa őt, szeretettel végzi a munkáját.

A PaDöDö párosa kiáll a Klubrádió mellett, Kun Zsuzsának meséltek arról miért szeretnek a rádióban dolgozni, ahol immár 12 éve vezetnek műsort.

„Exhibicionista vagyok, egy kicsit” – viccelődött Lang Györgyi, akinek a humora a régi, hozzátette, azért kapott stroke-ot, hogy most kussoljon.

„Most én beszélek, viszont a Györgyi mindent pontosan tud és mindenben tud segíteni, és egyszer-egyszer, amikor megszólal, akkor nagyon lehet röhögni” – tette hozzá Falusi Mariann, aki bástyaként kiáll zenésztársa mellett.

Lang Györgyi elmondta, nagyon szeret beszélgetni, amikor nem fáradt. Az énekesnő a sorsszerűségben is hisz, úgy véli nem véletlenül kapta a betegséget.

„Nagyképű voltam, mindent jobban tudtam” – mondta az énekesnő, aki úgy gondolja, leckét kapott a stroketól.

A két énekesnő azt is elárulta, nagyon szeretnek rádiózni, addig fognak dolgozni, amíg lehetőségük van rá.

„Addig csinálunk műsorokat, amíg érdeklődőek vagyunk, amíg van lehetőség, amíg van Klubrádió” – mondta Falusi Mariann.

Fotó: Klubrádió/YouTube

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet