Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Aradszky László temetésén beszélt róla.

Fotó: MTI/Mészáros János

Vasárnap hunyt el Koós János táncdalénekes, aki, Aradszky özvegye szerint legjobb barátja búcsúztatásakor azt mondta: “Lacikám, nemsokára megyek utánad”.

Aradszky László táncdalénekes 2017 októberében hunyt el, 83 éves volt. Aradszky és Koós barátsága olyan szoros volt, hogy minden nap beszéltek egymással, amikor a 81 éves Koós János is elhunyt, Aradszky özvegyét mélyen megérintette a hír.

“A rádióban hallottam, hogy Jani meghalt. Nem hittem a fülemnek… Ritkán megyek be Laci szobájába, de úgy éreztem, látnom kell őket, akik már ismét együtt vannak. Ott mosolyognak Laci ereklyéi között a rengeteg közös fotón, mintha mi sem történt volna. Annyira megviselt, hogy Laci után Jani is ilyen hamar elment, hogy rosszul lettem. A barátok, a családom nem is mertek egyedül hagyni a lakásban a felzaklató emlékekkel, vigyáztak rám” – mondta a Blikknek Aradszky özvegye.

Ezt már olvastad? Koós Réka ezzel a dallal búcsúzik édesapjától, Koós Jánostól

Az özvegy szerint Aradszky temetésén Koós János a következőket mondta: “Lacikám, nemsokára megyek utánad”.

“Már akkor érezhette, hogy baj van, de nem gondoltam, hogy komolyan mondja”. – emlékszik vissza Aradszky Éva, majd hozzátette: “Sajnos, betartotta a Lacinak tett ígéretét, ahogy mindig”.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!