KezdőlapBulvárKorda György és Balázs Klári elmondták, miért nem született gyerekük

Korda György és Balázs Klári elmondták, miért nem született gyerekük

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Balázs Klári és Korda György már több mint 40 éve alkotnak igazi álompárt úgy a színpadon, mint a magánéletben. Még 2007-ben, amikor a 25. házassági évfordulójukat ünnepelték, az RTL Klub egyik riportjában meséltek megismerkedésükről, boldog házasságuk titkáról, és arról, miért nem született közös gyerekük.

„1980 nyár elején találkoztunk, aztán a nyár végére rendesen összekovácsolódtunk” – mesélte Balázs Klári, aki a Halló, itt Korda György című balatoni ORI-turnéhoz csatlakozva ismerkedett meg a férjével, bár akkor még nem gondolták, hogy a kapcsolatuk egy életre szól majd, legalábbis Korda György úgy emlékszik, nem voltak ilyen hosszú távú tervei.

„Nem gondoltam arra, hogy ilyen sokáig fog tartani, akkor még a szándék nem volt egyértelmű” – fogalmazott az énekes.

Bár Balázs Klári azt mondja, a barátság már a megismerkedésükkor kialakult közöttük, Korda György nem teljesen értett ezzel egyet. Az azonban biztos, hogy a kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, és ma is ugyanolyan erős, mint amikor elkezdődött.

Arról, hogy mi a tartós és boldog házasság titka, azt mondták, leginkább az, hogy soha nem térnek nyugovóra haraggal, valamint az, hogy a kapcsolatuk tökéletes egyenlőségre épül.

Klári azt mondja, képtelen lenne az otthonülő feleség és háziasszony szerepére, de a férje soha nem is várta ezt el tőle.Ami a gyerekvállalást illeti, a házaspár bevallotta, az, hogy nem született gyerekük, nem feltétlenül volt tudatos döntés, egyszerűen így alakult az életük.

„Annyira sokat dolgoztunk, és annyira egymásnak vagyunk, hogy valahogy így alakult az életünk” – mondta Klári, Korda György pedig hozzátette: „Nem volt tervezve, és valahogy elszaladt mellettünk.”

Azt is megállapították, hogy valószínűleg abban a 10 évben lett volna itt a „babázás” ideje, amit külföldön töltöttek. Ugyanakkor Korda Györgynek van egy lánya (erről itt írtunk), aki külföldön él, ám sajnos vele nem tartja a kapcsolatot, az unokáit sem ismeri.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet