Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az olimpiai és világbajnok úszónőt lepte meg legjobban, hogy jön a trónörökös. A kismama mindeddig titkolózott, miközben már az ötödik hónapban jár. Elsőként a Fókusszal osztotta meg a boldogságát.

Mondhatnánk, hogy egész nap a gömbölyödő hasát nézegeti, de ez nem lenne igaz. Egyrészt, mert még szinte nem is gömbölyödik, másrészt, mert alig van rá ideje. Még csak készül az új szerepre.

Kovács Ági magánéletéről akkor hallottunk utoljára, amikor tavaly nyáron egyszer csak kiderült, hogy titokban férjhez ment. Ágiék akkor azt mondták, 2011 tavaszán megtartják a templomi szertartást is, de most úgy tűnik, ez elmarad. Ráadásul a babaprojekt felől érdeklődők is mást kaptak, mint amire számítani lehetett.
„Igen, természetesen, szeretnénk majd kisbabát, de egy-két év múlva, úgyhogy majd erre visszatérünk.” – ezt mondta akkoriban Kovács Ági.

Sikerült elaltatni az éberségünket, így mindenkit meglepett a mostani szenzációs bejelentés: Kovács Ági áldott állapotban van, ráadásul már öt hónapja.

Már az is kiderült, hogy kisfiút hord a szíve alatt. A váranósságról további részleteket árul el a Fókusz riportjában.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!