Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Idén első alkalommal kapott meghívást az UFO együttes az EFOTT-ra, amely az egyetemisták és főiskolások méltán legnagyobb nyári fesztiválja.

A Pécs melletti festői szépségű Orfűn megrendezett fesztiválon, a Táncdalfesztivál sátorban Csepregi Éva után következett az UFO koncertje.

A sátorban az első dal, a “Nyár van” című sláger után szinte mozdulni sem lehetett, hiszen közel 1.000 egyetemista volt rájuk kiváncsi.

Doris, Cynthia és Zsolti a rekkenő hőség ellenére is végigtombolta a hálás közönséggel a koncertet, egymást követték a legendás UFO slágerek, felcsendült még a “Napolaj”, az “Akarok egy férfit”, a “Karibi party”, a “Tarzan” és a “Párizsi lány” is.

Az UFO együttes néhány ajándékkal, stilszerűen zöld UFO-bábukkal lepte meg a közönséget, és külön megajándékozták az első sorban édesapja nyakában csápoló legfiatalabb UFO rajongót, az 5 éves Orsikát is.

Orbán Balázs, az EFOTT programokért felelős főszervezője, a következőképpen jellemezte a koncertet: ” Ez nem is fantasztikus, ez egy UFO-sztikus buli volt. Köszönjük az EFOTT látogatóinak nevében is! ”

Az UFO együttes márciusi visszatérése óta, az egyetemi felező és gólyabálak után mostmár az egyetemi fesztiválokon is lerakta névjegyét, augusztusban pedig a városi és falunapok mellett az egyetemi gólyatáborokban is találkozhat velük a nagyérdemű közönség. A hangulat ott is garantáltan “UFO-sztikus” lesz.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!