Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A FEM3 keddi adásában Joshi Bharat Kozsóval beszélgetett arról, hogy a márciusban törént agyvérzésének mik lehetnek a lelki okai, hogyan él azóta és miben változott meg az énekes mindennapokhoz való hozzáállása.
Kozsó őszintén beszélt Joshinak az elmúlt időszakról és arról, hogy új szerelme bent virrasztott vele a kórházban.

– Nem érzem úgy, hogy ver a sor. Úgy érzem, hogy újjászülettem, kaptam egy újabb lehetőséget, amit nagyon komolyan kell vennem. Az Isten egy olyan próba elé tett, hogy érezzem a súlyát.

Joshi szerint, mint minden testi bajnak, lelki eredetű okai vannak és szerinte figyelmeztetést kapott, amelynek az okait keresték.

– Március 5. óta azon gondolkodom, hogy mi lehetett az ok. Csak azt tudom, hogy a mértéktelen, megállás nélküli, embert, lelket, önmagamat nem kímélő élet, amit éltem. Sosem gondoltam magamra, nem álltam meg. A szépség ízéből, hangulataiból táplálkoztam, amikor zenét, verseket írtam. Most kezdtem újra felfedezni ezeket a dolgokat. Sosem akartam azzal foglalkozni, hogy pihenni kéne, vagy hogy nem alhatok 4-5 óránál többet, mert annyi dolgom van, hogy ha 100 évre beosztom, akkor sem elég. Sajnáltam az időt magamtól.Elkezdtem foglalkozni magammal. Nem felhúzni magam dolgokon. Megpróbálok az útmutatásod szerint élni, észrevenni a jeleket. Most már elszámolok tízig, mielőtt kifakadnék. Néhány éve még az édesanyámékat is azért költöztettem magam mellé, mert nem volt időm elutazni Egerbe és így csak néhány perc, míg átérek hozzájuk. – árulta el a lábadozó énekes.

Joshi Bharat a beszélgetés során elmondta, hogy Kozsót olyan embernek tartja, aki mellé mindig kell egy nő. Az énekes ekkor meglepő bejelentést tett.

– Képzeld, találtam. Amikor a kórházban voltam, volt egy hölgy, aki ott töltötte velem azt a két hetet, úgy, hogy a mellettem lévő ágyon aludt, hogy éjszaka is ápolni tudjon és segíteni tudjon a nővéreknek. Számomra megdöbbentő volt az az áldozat, az alázat, odaadás, önzetlenség, hogy férfiistenként kezelt, ami eddig nem nagyon volt az utóbbi években. Lehet, hogy pont azért történt minden, hogy rájöjjek, hogy van valaki, aki mindent félretesz értem. Amikor hatkor jött az első vizit, jött, segített, megmosdatott, úgy, hogy erre nem kérte senki… Csoda ez. – osztotta meg a boldogságát a FEM3 nézőivel Kozsó.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!