Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Krausz Gábor Instagram-oldalán vallott szerelmet Tóth Gabinak.

Krausz Gábor három évvel ezelőtt ezen a napon hívta el randira Tóth Gabit, erről emlékezett meg egy szerelmi vallomásban közösségi oldalán.

Szerelmének írt nyílt levelében kifejti, ma sem tenne másképp.

“Ha valaki nekem azt mondja 2018. február 13-án, hogy a Nő, akivel éppen ma este fogok először randizni, 2021-ben már a feleségem lesz, megáld egy gyönyörű kislánnyal és egy pandémia kellős közepén leszünk bezárva egy éve, minden boldog pillanattal és nehézséggel küzdve… Na én annak az embernek azt mondtam volna: Hol írjam alá haver? Csapj bele!

Egy pillanatra sem bántam meg, hogy elhívtalak, nem csinálnék semmit sem máshogy, köszönök minden napot és imádkozom, hogy a következő, 2120-as Világjárványt is együtt töltsük, ugyanolyan szerelemben mint ezt. Boldog Évfordulót Szerelmem” – olvasható Krausz Gábor bejegyzésében.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!